Прически за пълни дами, най-успешни решения

5
441
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Прически за пълни дами, най-успешни решения

При формиране на цялостната визия са важни всички подробности. Важно е всичко да е в хармония –  дрехи и грим и аксесоари, както и разбира се, косата. Собствениците на нестандартно тяло трябва да бъдат особено съвестни при създаването на образ. Ето защо изборът на прически за жени с наднормено тегло има своите специфики.

Какви прически отиват на пълни момичета За дълги коси Дългата коса ако е поддържана и здрава е един истински подарък. Тя ще украси всяка жена а дамата с по-едри форми ще направи истинска красавица.  Дългите кичури визуално издължават лицето , какъвто ефект по принцип търсите. Все пак, имайте предвид : дългата права коса  не най-добрият вариант за едри дами, но плавни къдрици , обратно ще изглеждат  добре на пълно лице.  Използвайте за поддръжка  големи ролки или маша за коса- с помощта на тези прости устройства, може да се създаде хармоничен женски образ.Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

А по принцип дългата коса създава широк диапазон за действие. Може да я вдигнете на висока опашка или украсите с лента , използвайки художествен безпорядък.

Основното е да избягвате правите линии. Равен бретон, симетрия акуратно лежащи къдрици не са подходящи за пълни жени. За да е прическата жива и обемна, изберете вариант подстригване   на няколко нива.

За дами с коса средна дължина

Като цяло, средната дължина се счита за оптимална за собственици на кръгло овално лице и пълна фигура. Нещо повече, такава дължина е най-лесно да се поддържа. И при създаването на прически за коса средна дължина отново изберете напластяването. Елегантното рамкиране на лицето, странични кичури, образувани около него са също един добър вариант за по-едри дами. Следете линията на косата ви да не е равна на линията на раменете в противен случай ще ви разшири още повече визуално.

За къси коси

С късата коса е по-трудно – избора на прически за пълни дами е доста ограничен. Разбира се, такава прическа е много удобна. Въпреки това,  не трябва да се използва често от пълни  млади дами , особено на собствениците  с къс врат .

къса коса на пълно момиче.

На собствениците на къса коса отиват хаотични , умишлено небрежни прически

Избягвайте гладки прически – този вариант е несъвместим с едро лице, защото благодарение на изрядно загладената прическа главата ще е непропорционално малка в сравнение с тялото.

 

Like this:

Like Зареждане…

Related