Цветя и кожа, посрещнете пролетта и лято интересно и забавно, как да комбинираме дрехи с принт на цветя с кожа

5
631
Добави коментар
elizabethu
elizabethu

Цветя и кожа, посрещнете пролетта и лято интересно и забавно, как да комбинираме дрехи с принт на цветя с кожа

Цветният принт едва ли може да се нарече модна тенденция. Това е класика . Можем да кажем – това е класическа тенденция , защото всяка година има специално място в колекциите на най-известните модни марки . Christian Dior , Оскар де ла Рента , Валентино и други модни къщи отдавна са ни научили как да се подчертае  женствеността с  този романтичен

Разгледайте нашият интернет магазин http://shop.euro-woman.net/

и използвайте възможността от безплатна доставка и промоции!

модел. 

Новия летен сезон не прави изключение . Дори и с такова изобилие от графични щампи и животински принтове може да се намери място за цветята. Решихме да ви покажем как точно можете да съчетаете дрехи с принт на цветя с дрехи, изработени от еко или естествена кожа.

Интересна е комбинацията на ефирни рокли на цветя с къси кожени якета, клинове на рози с кожени сака, дори и сако един лек акцент – чанта на цветя ще разведри визията от черно яке от кожа и черни дънки.

За начало, изберете вашия модел на базата на особеностите на вашата фигура . Дами с едри форми е желателно да изберат принт на малки цветя в тъмни и приглушени тонове. По-слабите момичета могат да си позволят и едри щампи на цветя. Красавиците с бяла кожа изглеждат особено добре в меки пастелни нюанси . A мургавите диви могат да изберат ярки контрастни цветове .

Възможно е използването на този модел и фигурата за регулиране на  проблемните зони. Например , поли и панталони с голям цветен модел визуално добавят обем на тесни бедра . Блузи и ризи на цветя видимо решават проблема  тесни рамене и малък размер на гърдите .

Like this:

Like Зареждане…

Related