Първата любов на Мелания Тръмп проговори

1
302
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Словенският журналист Петер Бутолн разкри пред медиите за тримесечнта връзка, която е имал в миналото с Мелания Тръмп.

Това е станало през лятото, преди той да отиде войник, след като завърши гимназия. Тя пък е учила в гимназия с изучаване на дизайн, където пристигнала от родния си град .

Петер я забелязал на улицата и бил заслепен от красотата й: 

„Когато я видях на уличаца сред другите минувачи, си казах, че няма по красиво момиче“ – спомня си той. 

По щастливо стечение на обстоятелствата двамата се оказали в една компания и тогава той се престрашил да я заговори.  

„Тя беше красива, аз се почерпих малко повече, престраших се и направих първата стъпка. Така започна всичко“, спомня си мъжът.

Той разказа, че първата им среща била в апартамента, в който тя тогава е живяла.

„Това беше малък, семпъл апартамент. Тя там живееше със сестра Инес, която бе 4 години по-голяма. Отначало двете живеели с баща си в апартамент под наем, но след това той си купил апартамент. „Мелания само два пъти дойде в моя апартамент. Беше ни хубаво, точно по младежки. Тя не искаше дълги излизания, не пиеше алкохол като другите момичета. Връзката ни прекъсна когато заминах за казармата“, каза Петер Бутолн. 

След това двамата не са се виждали никога повече. За последно те са били в контакт през 1987 г., когато тя му изпратила картичка. 

„Изпращам ти тази картичка с топли поздрави от морския бряг“ – написала Мелания.  Петер и до днес си пази този спомен.

Говорител на Мелания реарита на спомените на Бутолн и коментира, че „тя никога не е имала приятел в Словения“. Тя прекъснала обучението си веднага, след като била открита от моден фотограф, след което заминава за чужбина. През 1998 г. заминава за Ню Йорк и там се запознава с Доналд Тръмп.

По-късно пътували до Словения до град Славица, където Тръмп поискал от баща й ръката на Мелания. След това те вечеряли в най-луксозния ресторант в града и там още пазят снимката от тази вечер в остъклена рамка в лоби-бара.

Мелания е родена през 1970 г. с името Мелания Кнаус и тя живеела на четвъртия етаж в тристане апартамент в жилищен блок – заедно с родителите си и сестра си.