Вижте как изглеждат всичките деца на Доналд Тръмп и с какво се занимават (СНИМКИ)

1
365
Добави коментар
slavchev
slavchev

За Иванка, Барон и Тифани знаят почти всички. Но Доналд има още деца, а ето и с какво се занимават те всички.
Доналд Тръмп младши, 39 години

Доналд младши е най-големият син на президента на САЩ. Той е от брака му с Ивана. В момента работи като главен директор в компанията „The Trump Organization“.

Доналд младши има огромна страст към лова. След факултета той се отдал на купоните и разпуснатия живот, така дни прекарал в Аспен с партита с много алкохол.

Той от 2005 г. е в брак с бившата манекенка Ванеса Хейдон, с която има пет деца. Хейдон е позната на обществеността заради връзка си с Леонардо ди Каприо.Иванка Тръмп, 35 години
Известна и като най-любимата дъщеря на Доналд, Иванка също е родена от брака му с Ивана.

Занимавала се е с манекенство и мода, написала е и книга, а сега е успешна бизнес дама и дясна ръка на баща си. Мнозина я наричат ​​и истинската първа дама на САЩ, а обществеността бе скандализирана, когато Доналд навремето заяви, че тя „е момиче, а не дъщеря“. Навремето тя се занимавала и с дизайн на обувки.

От 2009 г. тя е омъжена и има 3 деца.

Ерик Тръмп, 33 години

Ерик също е роден от брака на Доналд с Ивана. Той е женен за Лара, продуцент на телевизията CBS. И също както и Доналд младши и той се радва на лова и често придружава брат си в ловните приключения. Той е основател на фондацията „Eric Trump“.

Тифани Тръмп, 23 години

Тя е от брака на Тръмп с Марла. Тази студентка по социология е изключително активна в социалната мрежа Instagram, а знае да споделя и доста разголени и провокативни снимки.

Тя се увлича с богатите деца от Манхатън и оставя впечатление, че в момента не планира никакви важни стъпки, а единствено купони.

Барон Тръмп, 10 години

Най-младият от всички деца на Доналд, Барон, е само на 10 години и той е роден от брака на Доналд с Мелания. А семейство Тръмп казва, че въпреки че имат домашна прислуга и са толкова богати, те много се грижат за това как расте Барън. Забележимо е, че, както и баща му, и той иска да носи лъскав костюми, което е необичайно за дете на неговата възраст. При това, той самият казва, че когато порасне бих искал да се занимава с политика или бизнес. Едно нещо е напълно сигурно – очаква го огромно наследство!