Вдъхновения за ръчно изработени валентинки

2
429
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

По-малко от 10 дни ни делят от най-романтичния ден от годината. И макар търговската мрежа да е изпълнена с всевъзможни предложения за изненади на любимия човек, нищо не може да се сравни с ръчно изработената картичка или подарък. В тях влагаме вниманието, креативността и емоциите си, което ги прави най-хубавата изненада.

Днес сме Ви подбрали няколко вдъхновения за ръчно изработени картички. Те са сравнително лесни за изработване, но много романтични и специални. А в тях можете да напишете само “Обичам те”, или пък да копирате текст на любима песен/стихотворение.

Свети Валентин е денят на сърцата. Около тази дата навсякъде около нас светът се насища с този символ на любовта и привързаността. Затова е съвсем естествено картичката Ви да изобразява сърца.

Те могат да бъдат апликации, рисунка, скица или пък квилинг. Техниката зависи най-вече от сръчността и уменията Ви. Сърце можете да изобразите от хартия, плат, копчета, пайети и други дребни предмети. Може да го нарисувате, дори с пръсти.

Ако си падате по по-оригиналните техники, можете да заложите на закачливия надпис и/или да комбинирате текста с апликиране на предмети – ключ, за ключа от сърцето Ви, карта за игра (за моят/а крал/кралица), кибритче (огъня в сърцето ми) и т.н.

Оригинална и актуална идея са и изрязаните картички, които приличат на дантела. За тях ще ви бъдат необходими само хартия и ножица, но и доста сръчност. Препоръчително е да нарисувате предварително мотива, който искате да изрежете с молив и да се придържате към тези контури.

Вместо картичка, можете да заложите на подарък от типа “Х неща, които обичам в теб”. Те могат да бъдат във всякаква форма – бурканче с малки бележки, тефтерче и т.н.

Независимо на коя техника решите да се спрете, важно е текста да напишете на ръка. Дори несигурният почерк ще направи посланието по-лично и романтично.