ТриАктив, Противопаразитна програма – 60 капсули

1
357
Добави коментар
teokostov
teokostov

купи този продукт от Магазин в твоя град

Този продукт можете да закупите от партньорската, търговска мрежа на “Здравница”

ВИЖ АДРЕСИТЕ НА МАГАЗИНИТЕ

„ТриАктив“ – хранителна добавка. Иновативен и натурален БИО продукт!

ТриАктив е разработен по рецепта на Д-р Хулда Кларк за унищожаване и борба с паразитете в организма.

Според Хулда Кларк всички заболявания се причиняват от чужди организми и замърсители, които вредят на имунната система. Специалистката твърди, че премахването на паразитите, бактериите и вирусите може да се осъществи чрез три билкови съставки.

Какво е „ТриАктив?

Препаратът „ТриАктив“ е хранителна добавка, допринасяща за набавянето на полезни за здравето фитонутриенти с доказани качества в народната практика на азиатския континент. „ТриАктив“ представлява добре балансирана комбинация от екстракти на сладък пелин, карамфил и зелен орех, създадена с грижа за здравето и допълване на диетата с растителни активни съставки.

Орехът и пелинът, взети заедно, убиват възрастните паразити в различните им стадии на развитие. Карамфилът убива техните яйца. Употребата на тези три растения дава резултат само ако се използват заедно!

Зелената обвивка на ореха или Juglans Regia Тази съставка в хранителната добавка „ТриАктив“ представлява едно от най-мощните естествени средства, помагащи в борбата с паразитите, заседнали дълбоко в организма. Много ефикасен действащ натурален продукт, който повишава имунитета, изхвърля токсините и допълва нуждата от витамини и микроелементи.

Зелените орехите са богати на магнезий, желязо, селен, мед и манган. Съдържат и витамини Е и В, както и фолиева киселина. Съдържат ненаситени мастни киселини, като голямо количество са омега-3-мастните киселини. Зелените обвивки на ореха притежават от 10 до 20% от нужните на организма аминокиселини и са много добър източник на белтъци. Зелените орехи са подходящи са за болни от подагра, тъй като пълноценните белтъци не съдържат холестерол. Витамините от групата В ги правят много полезна храна за нервите. Освен това орехите действат укрепващо на сърцето и подпомагат кръвообращението. Влияят благоприятно върху стойностите на мазнините в кръвта.

Карамфил, цвят (Syzygium Aromaticum) Карамфилът е мощен антиоксидант с антисептично действие. Карамфилът съдържа евгенол. Тази съставка прави растението ефикасно средство срещу болката. В народната медицина карамфилът се използва и при заболявания като ревматизъм и артрит. Карамфилът регулира нивото на ненаситените мастни киселини, чиято липса води до стареене на организма.

Сладък пелин (Artemisia Annua) Пелинът е мощен унищожител на микроорганизми, които нарушават обмяната на веществата в организма. Сред основните действие на растението са: тонизиращо, стомашно, антипиретично и противоглистно средство, като седативно и жлъчкогонно средство, подобряващо храносмилателните процеси.

Благоприятни действия на „ТриАктив“:

– Благоприятства пречистването на стомашно-чревния тракт и неутрализира отпадъчните продукти от обмяната на веществата. – Подпомага съпротивителните сили на организма и защитата на клетките от оксидативен стрес. – Допринася за нормалната функция на имунната система. – Подпомага чернодробната дейност, жлъчката и кръвотворната функция на организма. – Има общоукрепващо и тонизиращо действие. – Благоприятства когнитивната функция. – Действа за нормалното функциониране на нервната система. – Подобрява метаболизма. – Поддържа нормалното функциониране на тироидната жлеза и поддържането на лигавиците в организма.

Какво съдържа „ТриАктив“?

„ТриАктив“ съдържа екстракти от сладък пелин (Artemisia Annua), карамфил (Eugenia Caryophyllata) и зелен орех (Juglans Regia) в желатинова капсула.

Съдържание в 1 капсула:

Сладък Пелин (Artemisia Annua) – 168 mg Карамфил (Eugenia Caryophyllata) – 120 mg Зелен орех (Juglans Regia) – 12 mg

В желатинова капсула. Пълнител: микрокристална целулоза. Антислепващи агенти: магнезиев стеарат и силициев диоксид.

Как се употребява „ТриАктив“?

Приемайте „ТриАктив“ по една до две капсули дневно с достатъчно количество (200 ml) вода след хранене сутрин и вечер.

Започнете да приемате „ТриАктив“ по една капсула дневно, сутрин след хранене за 2-3 дни и след това увеличете дозата до две капсули дневно, сутрин и вечер след храна.

Препоръчителен период на употреба: 1 до 3 месеца.

Да не се приема от бременни и кърмачки. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място недостъпно за малки деца. Желатинът е възможен алерген!

Опаковка: 60 капсули по 500 mg

Информация за търговци

Този продукт е дистрибутиран от „Здравница“. В случай, че имате тъговски обект на територията на България и Европейския съюз можете да се свържете с нас, за да Ви предоставим ценова листа и условия за партньрство. Повече информация намерете в „За дистрибутори“.

„Здравница“ е регистрирана търговска марка собственост на „Ню Ес Нет“ ЕООД. Предлаганите от нас продукти са със 100% гарантирано качество и притежават всички необходими сертификати.