Нова мода – обувки ,,направи си сам’’

1
282
Добави коментар
slavchev
slavchev

За представителките на нежния пол, които непрекъснато разлистват модните списания и обикалят магазините при това без резултат, както и за тези, на които и най-известните модни дизайнери са им станали безинтересни, днес предлагаме няколко страхотни и интересни идеи как могат да променят напълно сами това. Спомняте ли си онези стари обувки, които си бяхте купили преди няколко години, но решихте, че не ви допадат и прибрахте на дълбоко в гардероба? Е, сега вече е време да ги намерите и извадите, за да опитате няколко забавни трика.

Не е нужно да си професионален художник или пък майстор, за да се заловиш да декорираш обувките си.

Разглеждайки актуалностите тази година, ни става ясно, че хората търсят все повече хендмейд модели от тях и междувременно много магазини вече предлагат това. Интересният факт е, че и популярни брандове също са на гребена на тази вълна, създавайки абсолютни произведения на изкуството. Най-често употребявани за тази цел безспорно са спортните обувки – дамски кецове, гуменки, еспадрили и маратонки.

Тази година, най-известните техни производители са пуснали в продажба цяла дъга от цветове и шарки.

Изключително популярни са бонбонените, ярки цветове със спрей ефект върху тях, които са типично женски модел, създавайки ведрина и настроение. Кокетност и шикозност пък излъчват цветовете на точки и сърчица, допринасяйки и за женствеността на притежателките им. Мъжете пък са луди по най-големия хит – мъжки обувки с интересни надписи, които освен нестандартни и привличащи вниманието, са и модерни.

Тенденциите сред ръчно направените дамски боти от своя страна включват различни кожи, цветисти пера, копчета, кламери, игли, мрежи и платове, а асиметричното им закопчаване е техният перфектен завършек.

Този модел боти са страшно авангардни, ексцентрични и необичайни, но по всичко личи, че голяма част от жените залагат на техния избор.
Ако имате свободно време и не ви се иска да правите излишни разходи, е нужно само да си набавите необходимите материали и да пуснете на свобода вашето въображение, за да създадете истински шедьовър!