Цикламена вечна роза в стъкленица

1
1399
Добави коментар
lilia.bg
lilia.bg

Описание
Малка, естествена, вечна, цикламена, неувяхваща роза в стилно декорирана стъкленица.
Прозрачният стъклен капак запазва розата от прах, влага и неблагоприятни условия и позволява свободно да и се любувате. Уникален и оригинален подарък за Свети Валентин. Подарете роза, която няма нужда от поливане и не увяхва с времето. Подарете емоция, която остава. Безплатна доставка за София.

Изразете емоциите и чувствата си със страхотните предложения от Цветарски магазини Лилия – Онлайн поръчка и експресна, безплатна доставка на вечни рози, рози в кутия, цветя и букети в София.

ВАЖНО!
В случай, че желаете картичка с поздрав – изберете от категория „Картички“ и добавете в поръчката си картичка.
В полето „Коментар“ на Вашата поръчка впишете посланието и повода.

Някои цветя са извън сезона, съдът или опаковката не са налични? 
 
Ние от Цветарски магазин Лилия сме готови да
предложим различни решения. За да бъдат 
Вашите букети също толкова красиви, 
ние ще заменим сезонните цветя, съда или опаковката с други подходящи, 
съобразявайки се със стила и цената на букета или аранжировката.

Стремим се да предложим разнообразие и 
специално отношение към всеки клиент.

Имате нужда от цветя за рожден ден, имен ден, сватба, кръщене, концерт, официална вечеря или просто да зарадвате близък – доверете се на флористи и аранжори с дългогодишен опит – ние от Магазини за цветя Лилия ще Ви помогнем в избора и ще откликнем на нуждите Ви с висок професионализъм, внимание към детайла и гъвкави предложения.

Магазини за цветя Лилия – По-добрите магазини за цветя – Lilia.bg – Онлайн поръчка и експресна безплатна доставка на цветя, букети, коледна украса и кошници в София – Ние доставяме Вашите емоции!
Заповядайте в публичния ни чат във вайбър – Магазин за цветя Лилия -, инстаграм – flowershoplilia – или на фейсбук страницата ни – @lilia.yanko.sakuzov.18 – там ще имате възможност първи да разбирате за най-новите продукти и промоции при нас.