Контейнери за извозване на отпадъци

1
377
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

Хипо-3 ЕООД е лицензирана фирма за извозване на строителни отпадъци. От нас може да наемете контейнери и техника за извозване на строителни и битови отпадъци. Контейнерите са с вместимост 4 И 7 КУБИКА.

Услугите, които нашата фирма предлага са:
– Товарене и извозване на контейнери за строителни и битови отпадъци с вместимост от 4 куб. и 7 куб.
– Товаро – разтоварни услуги в зависимост от Вашите индивидуални нужди и цели.
– Разделно събиране
– Доставка на всякакви строителни материали
– Почистване и извозване на строителни и битови отпадъци от жилища, дворове, мазета, тавани, складове, стадиони, гаражи и всички други места.
– Фирмата предлага набор от услуги по товарене,почистване и извозване на строителни и битови отпадъци на територията на град София и околните квартали и села.
– Фирмата предлага сключване на краткосрочни и дълготрайни договори, с които ще бъде допуснато пряко договаряне по чл.24 за услугата по сметосъбиране и сметоизвозване на битови отпадъци.

Контейнерите, с които разполагаме са подходящи за събирането и извозването на строителни, битови и едрогабаритни отпадъци, както за град София, така и за околните градове и села.

Хипо-3 ЕООД предлага и възможността за абонамент, както и сключване на дългосрочни или краткосрочни договори за извозване на отпадъци, товарене, сметосъбиране, почистване на строителни и битови отпадъци.

Свързани