Вече и изпитни листовки за професионална компететност за вътрешен обществен превоз на пътници и товари

1
779
Добави коментар
sitemap
sitemap

Вече  са достъпни онлайн и изпитните листовки за ПЪРВА заст на изпита за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за извършване на обществен превоз на пътници или товари на територията на Република България.

Първа част на изпита се състои в решаване на изпитен тест, състоящ се от 30 въпроса с избор на един верен отговор. Времето да решаване на теста е 60 минути. Теоретичният изпит се счита за успешно положен, когато кандидатът има не по-малко от 18 верни отговора.

Цялостният изпит за придобиване на удостоверение за професионална компетентност за извършване на обществен превоз на пътници или товари на територията на Република България, е изцяло теоретичен и се състои от 3 части.

Повече информация за това как протича самият изпит и какви документи са необходими за да се явите на изпита можете да намерите тук.

 

 

Публикувано в изпит, листовки, нови листовки и отбелязано с вътрешен обществен превоз на пътници и товари, изпитни листовки, професионална компетентност, първа част на февруари 10, 2017 от admin.