Вашите разкази

2
350
Добави коментар
julia.beleva
julia.beleva

Търсите вдъхновение?

Искате да повишите енергията си?

Искате да нямате страхове, нито притеснения, нито предразсъдъци?

Имате необходимост да излекувате минали травми?

Искате да промените начина, по който приемате определени събития в ежедневието ви?

Ако отговаряте с да, поне на един въпрос, продъжавайте да четете,  защото подновяваме публикуването на разкази за използването на йони яйца, които се надяваме да ви дадът някои отговори. 

„Здравей Юлия! В началото на месеца успях въпреки големия сняг да си получа комплекта яйца. Подържах камъните един по един, за да ги усетя. Харесват ми, мисля, че и те ме харесват. Особено силно усетих обсидиана. Поради тази причина започнах с него, макар да е средния размер, въпреки че знам, че трябваше с големия – нефрита. Но още не съм си купила конец за нефрита, та така.. Носила съм го да речем 1 седмица по средно 2ч на ден. Преди години съм правила Кегел упражнения, но яйца не съм ползвала. Вероятно мускулите са забравили, тъй като не усещам въобще яйцето в мен. За движения нагоре и надолу да не говорим. Исках да помоля за някакви инструкции в тази посока. Дали не ми е малко? Пробвах обаче да танцувам с него. Нямам търпение да опитам утре отново. Танцувам аржентинско танго и обикновено не съм доволна от себе си. Но онази вечер усещах тялото си да прави точните неща, а да виждам по лицата на хората, че забелязват разликата, ми придаде необходимо самочувствие и неусещана до момента увереност. Някое друго съветче ще ме вдъхнови още повече. Благодаря ти! Спокойна нощ!

  Привет, Юлия! Тази вечер отново танцувах с обсидиана. Чувствах се стабилна и уверена, тук и сега, чувствах себе си, даваща и приемаща, нямах страхове, нито притеснения, нито предразсъдъци. Чувствах се като мощна енергийна струя, която с лекота подчиняваше всеки. Имах чудесна вечер! Можеш да ме цитираш, нямам проблем с това, но си мисля, че може би е още рано да съдя, че специално танцуването ми се е подобрило заради яйцето. Но съм склонна да го вярвам, само заради обсидиана. Съвсем целенасочено избрах този камък, заради небходимостта да излекувам минали травми, да изчистя нещо, което ме съсипва от известно време. От няколко месеца съм в много болезнена ситуация с човек от ежедневието ми и имах нужда да излекувам това, някак просто да спре да боли, да го преживея, да променя, ако може с някакво копче, начина, по който аз го възприемам, тъй. Откакто ползвам яйцето (1 седмица), нещата чудодейно се промениха, нещо превключи най-после в мен, олекна ми, усмихвам се отново, дори изпитвам радост, понякога. Обикновено комбинирам няколко неща, за да си помогна, така че не знам кое точно в случая е било по-голямата магия, но за мен важен е резултата. … . Благодаря ти за подкрепата и съветите! Лека нощ!“

 

Приятелки, виждате че йони яйцата от различни камъни, могат да бъдат верен помощник по пътя ви към увеличаване на енергията ви, намирането на вдъхновение, освобождаването от страхове, притеснения и предразсъдъци и много други ползи.

Ако статията ви е харесала, ще се радваме, ако я споделите с приятелка. А ако и вие имате йони яйце, ще се радваме да ни изпратите своята история. За всеки публикуван разказ, ще ви подарим яйце по ваш избор.

Заяви сега своето нефритено яйце – лесно и без регистрация

и се възползвай от безплатна доставка

Получавай нашите статии за интимно и сексуално здраве безплатно на твоята поща!

Ние ценим личното ви пространство и никога няма да го нарушим.