Мотофреза PUBERT Aro

1
492
Добави коментар
hristodor
hristodor

Pubert Aro е новата гама стабилни, надеждни и ефективни мотофрези, световно патентовани, която дава възможност да се направи много и различни произведения в зеленчуковата Ви градина. Тази компактна мотофреза е оборудвана със скоростна кутия с полимерна обвивка и стоманен пиньон. Разполага с 2 предни скорости + 1 задна, като между всяка има неутрална предавка.

Технически данни на мотофреза PUBERT Aro

Тип на двигателя – Subaru EP17

Работен обем на двигателя – 169 см3

Обем на резервоара – 3,4л.

Работна ширина на мотофрезата – 85 / 60 / 30 см.

Кормило – позволява настройка във всички посоки

Предавки – 2 напред + 1 назад ( Първа-от 60 – 80 Rpm; Втора-от 140 – 160 Rpm)

Трансмисия – фрикционен тип + верига

Тегло – 60кг.

Първата предавка (60 до 80 Rpm), се използва за трудни работни места в началото на пролетния сезон. Втората (140-160 Rpm), при фрезоване за втори – трети път, както и при подготовката преди сеитба. Задната скорост е най-сигурният начин за изваждане на мотофрезата след като се е окопала в земята.

Работните фрези са разглобяеми, така че да може лесно да се намали работната ширина на машината и да се адаптира за разстоянието между редовете. Допълнителните дискове са подходящи за да защитят съседните култури, както и предпазват при работа в близост до дръвчета и огради. Това дава възможност за окопаване на култиватора до дълбочина до 32 cm. Кормилото може да се регулира във всички посоки, като при странично регулиране позволява оператора да не стъпва във вече фрезованата част от почвата.

Транспортът извън градина е улеснен от предното колело, което се вдига и сваля с едно движение.

Мотофрезата Pubert Aro може да бъде оборудванa с комплект за браздене или други аксесоари като плуг, картофовадач и др.