Февруарски ремонти на стъклокерамичен плот с изгорял ключ, фурна с изгоряла букса и тостер

17
609
Добави коментар

Ангажиран с  ремонти е моят делник и така съвсем не усетих кога измина половината февруари. Тежкият сняг постепенно се превръща в спомен, дори забелязах няколко пробудени кокичета в кварталната градинка която съседска ръка грижливо поддържа. Радвам им се, когато минавам покрай тях, запътен към адрес в София, за да ремонтирам битова техника. И след най-дългата зима неизбежно идват слънчеви дни. Надявам се скоро да оставя шапката и ръкавиците у дома, както и дебелото яке да бъде заменено от по-лека и удобна дреха, след като бъде изпрано в пералнята.

Кокичета в очакване на пролетта

Стъклокерамичен плот за ремонт е първата за деня задача в моя график в приятно топлия февруарски ден, контрастен на студеното утро. Изгорял енергиен ключ е повредата. В следствие на попаднала вода е дал накъсо и се налага подмяната.

На снимката се вижда изгорелият ключ, а врътката е свалена.

Ремонт на керамичен плот с изгорял ключ

Като съвет към домакините е да внимават с миенето и почистването на плота в зоната на ключовете, за да не попадне препарат или вода вътре в ключа.

За спешен ремонт на фурна в съвсем близък блок в Манастирски ливади ме помоли дългогодишен клиент. Фурната имаше изгоряла букса и кабелът не правеше добър контакт с нагревателите. Майката на собственика решила да приготви домашен сладкиш със сушени плодове и за съжаление не успяла да го опече. След като смених буксата, фурната работеше идеално. 

Ремонт на фурна в Манастирски ливади

Домашната работа за деня – ремонт на тостер  у дома.

Ремонт на тостер

Когато името работи за теб!

Like this:

Like Зареждане…