8-дневната диета на Петър Димков топи килограмите неусетно, прочиства тялото и душата!

1
455
Добави коментар
Ginka_Iordanova
Ginka_Iordanova

февруари 16, 2017

Коментарите са изключени за 8-дневната диета на Петър Димков топи килограмите неусетно, прочиства тялото и душата!

РЕКЛАМА:

8- дневната диета на Петър Димков сваля килограмите неусетно и прочиства тялото и душата. Правете режима два пъти годишно и ще усетите, че освен поддържане на идеално тегло, този режим ви дава усещане за лекота, енергия, осъзнатост!

Докато я спазвате, хем ще сваляте бавно и трайно килограми, хем тялото ви ще се пречисти от токсините, натрупани през зимата.

Ако направите диетата на Петър Димков дна или три пъти, през лятото ще имате перфектната фигура, за която сте мечтали винаги.

Ако се спазва правилно, тя води до редуциране на килограмите трайно, без да се наблюдава неприятния йо-йо ефект.

Лечебната диета на Петър Димков е разпределена в 8 дни.

През първия от тях трябва да сварите и разпределите на няколко порции килограм картофи, които ще ядете през целия ден. Не се използва сол, мазнина или други добавки.

На втория ден се яде само кисело мляко. Вземете си нискомаслено и се ограничете до 3 кофички, които да хапнете сутринта, на обед и вечерта.

Ако имате непоносимост към киселото мляко, Петър Димков допуска то да бъде заменено с неограничено количество варена или печена тиква, която трябва да е без захар.

Третият ден е посветен на плодовете и зеленчуците. Общото им количество трябва да е килограм и половина.

Ако не искате да ядете сурова храна, може да приготвите зеленчуците на пара, а плодовете да сварите. Добре е да знаете, че за тях също е забранена всякаква сол, захар и мазнина.

На четвъртия ден се консумира неограничено количество варена или печена тиква без захар.

Петият ден е за яйцата. Бройката им е три и се изяждат без сол и други подправки и мазнини.

На шестия ден се ядат отново плодове и зеленчуци, но количеството е ограничено до половин килограм.

На седмия ден отново се ядат 3 кофички нискомаслено кисело мляко, което за разнообразие можете да замените с 300 грама варено пиле без сол или с варена или печена тиква без захар.

Осмият ден е воден – т.е. пие се само вода – литър и половина минерална вода, разпределена на 6-7 приема.

Следващата седмица може да минете отново към обичайния си начин на хранене, а ако искате да задържите свалените килограми, може да направите още веднъж лечебната диета на Петър Димков.