50 нюанса бяло

1
337
Добави коментар
fairmen
fairmen

Затова, когато избираме бижута за сватбата е добре да носим със себе си парченце от роклята, с която ще бъдем в най-щастливия ден.

Планинският кристал е чудесен избор за сватбата. Особено предпочитани са бижутата от матиран планински кристал. Но не трябва да забравяме, че бялото на матирания планински кристал е с лек сив отенък.

      

Котешкото око също е добър избор. Бялото на котешкото око е искрящо, перлено и променящо плътността си.

Перлите са класическия избор на всяка булка. Бялото е искрящо бяло, но и сред перлите има нюанси на бялото. Някои са с леко синкав отенък, други с леко жълт, трети слабо розовеят. Затова отново не трябва да забравяме, че цветът на роклята е водещ и от него зависи нюансът на белия цвят, който ще изберем за свой аксесоар.

Естествено, можем да бъдем нестандартни и да изберем бижута, които се различават от цвета на роклята. Традициите не са това, което бяха. Преди известно време по поръчка на клиент Love&Life изработи сватбени аксесоари от естествена кожа и черни перли.

За своя най-щастлив ден можете да изберете своите бижута от сватбената колекция на Love&Life или да поръчате изработка на бижута от материал по ваш избор и по ваш модел.

Бижутата на Love&Life можете да намерите в Сватбен салон „Диамант“, София, ул. Пиротска 3, сватбен салон „Лита“, София, бул. Сливница 125; шоурум „Лита“, София, бул. Мадрид 2.