VIP Security | PRoPR Agency – PR Агенция

1
345
Добави коментар
TaLoV
TaLoV

Само година след официалното откриване на офиса си в Стара Загора, “ВИП Секюрити” вече е един от най-големите работодатели в региона. От началото на 2015 г. близо 400 нови служители са започнали работа като охранители в поверени на Компанията за услуги за сигурност обекти. Това стана ясно при отбелязването на първия рожден ден на представителството на “ВИП Секюрити” в града на липите.

“Още преди създаването на офиса ни в Стара Загора, компанията не е спирала да се развива в региона. Работим по редица мащабни проекти и за нас е важно, че имаме сплотен екип, които е лицето ни на местно ниво”, каза Александър Митев, изпълнителен директор на “ВИП Секюрити”.

Като значимо събитие той определи поемането на охраната на “Мини Марица-Изток” – в рамките на един месец е трябвало да се намерят над 300 нови служители, които да бъдат обучени и да отговарят за охраната на рудниците.

Според регионалния директор на “ВИП Секюрити” Георги Стоянов компанията ще продължава да развширява дейността си в областта. През последните седмици са проведени няколко срещи в Стара Загора и Казанлък по съвместен проект с МВР за обществената безопасност във връзка с терористичните атаки в Париж и предотвратените инциденти в Брюксел.

“Предоставили сме стратегия за съвместна работа на полицията и всички охранителни фирми в региона за предотвратяване на терористични актове и нападения, както и за организирана борба с нарастващата битова престъпност. Тази стратегия цели намаляването на криминалните явления до минимум и вече бе одобрена от регионалните дирекции на МВР”, каза Стоянов.

Компанията за услуги за сигурност подготвя и проект със здравните заведения и спешната медицинска помощ в региона. В рамките на инициативата близо 90 линейки ще бъдат оборудвани с паник бутони. Това ще доведе до подобряване на сигурността на медицинските екипи и спокойно протичане на работния им процес.

Георги Стоянов изрази специална благодарност на ръководството на XIII ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Стара Загора, където вече се реализира интегриран проект за охрана.

“С това партньорство правим голяма крачка за безопасността на нашите деца, които трябва да се чувстват сигурни в училище. XIII ОУ е първото училище с контрол на достъпа на такова ниво в региона, а вече и други учебни заведения проявяват интерес за изграждането на подобни проекти”, допълни Стоянов.

Със своята близо 17-годишна история “ВИП Секюрити” е един от лидерите в охранителната индустрия в България. Компанията е единствената у нас, която осигурява национално покритие на пълния спектър от услуги в трите основни направления на сектора “Сигурност” – физическа охрана, инкасо и мониторинг.

Снимки от събитието можете да изтеглите от този линк (.zip).

За допълнителна информация:
Александър Кръстев
PRoPR Агенция
E: [email protected]
М: 0888 297 674