Почивка на остров Миконос с чартърен полет от Варна

36
494
Добави коментар
DSTours
DSTours

Почивка на Остров Миконос с Чартърен Полет от Варна 25.04 – 29.04.2017г

 

 

 

 

✔ 5 Дни / 4 нощувки 

✔ Чартърен полет от Варна 

 

Разписание на полетите в местни часове:

 

25.04.2017 BUC279 Варна – Миконос: 11:00 – 12:40 29.04.2017 BUC280 Миконос – Варна: 15:00 – 16:50  

 

Авиокомпания: Bulgarian Air Charter

 

 

 

 

Почивка на остров Mиконос – програма:

 

 

 

1 Ден: 25.04. Отпътуване за остров Миконос с директен полет от летище Варна. Трансфер до хотела и настаняване. Нощувка.

 

 

2 Ден: 26.04. Закуска и свободно време за почивка на остров Миконос. По желание допълнителна екскурзия. Нощувка.

 

 

3 Ден: 27.04. Закуска и свободно време за развлечения по избор. По желание допълнителна екскурзия срещу заплащане. Нощувка.

 

 

4 Ден: 28.04. Закуска и свободен ден в Миконос. Нощувка в хотела.

 

 

5 Ден: 29.04. Закуска и свободно време. Отпътуване за летището за директен полет за Варна. 

 

 

 

 Посочената цена от 409 € е на човек настанен в двойна стая на база закуска в хотел Madalena *** . Хотелът се намира в центъра на град Миконос, за повече информация и резервации, моля свържете се с офисите на Ди Ес Турс! Вижте рецензиите за хотела в TripAdvisor:

 

 

 

Пакетната цена включва:

 

– Самолетен билет за директен чартърен полет Варна – Миконос – Варна; – Пътнически и летищни такси; – Кетъринг по време на полетите; – 4 нощувки на съответната база на изхранване в избрания от Вас хотел; – Трансфери летище – хотел – летище; – Медицинска застраховка с покритие 10 000 € на човек; – Представител от Ди Ес Турс по време на пътуването;

 

Цената не включва:

 

– Разходи от личен характер – Допълнителни екскурзии – по желание:  

 

Условия за записване:

 

– Депозит 50%  – Доплащане: до 25.03.2017г.

 

Плащане:

 

– В брой или по следната банковата сметка на Ди Ес Турс ООД : – Алианц Банк България АД, SWIFT (BIC) – BUINBGSF, IBAN – BG84BUIN95611000204021 BGN  

 

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 150 Краен срок за уведомяване, когато този брой не е набран: 25.03.2017г  

 

*При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото и/или летищните такси, Ди Ес Турс ООД си запазва правото за промяна на договорените цени, като цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената. Цените са базирани при цена на горивото “Jet fuel platt’s” USD 1 100,00 / 1 MT.

 

 

 

 

Мнение на турагента:

Остров Миконос е подходящо място за романтична почивка, разходки по плажа, развлечения и нощен живот. През лятото е пълен с туристи, затова по-добре изберете дни в началото на летния сезон, когато ще имате възможност да прекарате незабравима почивка в Гърция с директен чартърен полет от Варна! Остров Миконос е притежател на едни от най – добрите плажове в Европа. Най – посещаваните от тях са Парадайз и Супер Парадайз, но ако искате да избягате от тълпите с туристи можете да намерите много други очарователни и по – уединени плажове.

 

Настаняване:

Хотел: Madalena Hotel

Категория: 3 Звезди

Изхранване: BB

Местоположение: Madalena е малък бутиков хотел, разположен в непосредствена близост до центъра на град Миконос (280 метра). Местоположението му над старото пристанище предоставя живописни гледки към центъра, пристанището, морето и съседните острови.

Описание: Всички стаи на хотел Madalena са изцяло реновирани и предлагат морски изглед. На разположение са сателитна телевизия, минибар, сейф, Wi-fi интернет, мраморни бани с душ и аксесоари за баня от маслиново олио. Хотелът предлага още басейн, бар, бюфет – ресторант.