Детективска агенция Фокс с офис в Пловдив

16
280
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Детективска агенция Фокс – Частни детективи с опит, 24 часа, бързо, точно, дискретно!

Ако е необходимо да наемете дискретни частни детективи, професионални детективи, които могат да изпълнят поставената задача бързо и точно – разследване, наблюдение, документиране и доказване на факти и обстоятелства по случая, работещи в Пловдив и областта (но не само), независимо дали ще необходим детектив за Пловдив, Смолян, Пампорово, Хасково, Стара Загора, Пазарджик, Велинград … Позвънете!

гр. Пловдив център, ул. Георги Измирлиев 3, ет.2 до ПГ по електротехника и електроника – мобилен: 0888 400 413 – e-mail: [email protected]

Детективска агенция Фокс е член на Асоциацията на частните детективи в България.

Детективска агенция Фокс извършва бързи и точни детективски услуги за частни лица и фирми, използвайки всички средства позволени от закона! Можете да ни наемете за разследване както за Пловдив, Пазарджик, Асеновград, Смолян, Хасково, Кърджали, Велинград, Стара Загора, а и за цяла България. Работим с частни детективи и детективски агенции в Гърция, Македония, Сърбия, Испания, Италия, Англия и други държави в Европа, САЩ и Канада.

Доверете ни се! Притежаваме дългогодишен опит във всякакви детективски услуги – разкриване и доказване на изневери, наблюдение на хора, автомобили и други обекти, корпоративни разследвания, проучване на фирми, настоящи служители, кандидати за работа, изучаване на търговския пазар, откриване на укриващи се, длъжници и т.н.

Гарант за дискретността, бързото и точно изпълнение на поетия случай, е детектив Иван Иванов – дългогодишен служител на МВР, а днес – частен детектив, основател на детективска агенция Фокс – България.