Пролет-Лято 2017 Модни Цветови Тенденции -Част 1

2
357
Добави коментар
balniroklinet
balniroklinet

Лято със свеж и пикантен привкус?Сега е периода в който всички хвърлят око на новите модни тенденции, новите лица и най-запомнящите се моменти от модните седмици пролет-лято 2017. Просто още един пролет / лято моден месец нахлу с отличие оставяйки след себе си жива дъга. Кой е главният инициатор на цялата тази среща? За да се идентифицират и да се обсъдят цветовите тенденции пролет / лято 2017?

Пролет-Лято 2017 Модни Цветови Тенденции -Част 1

Точно когато в Ню Йорк Седмицата на модата идва към своя край, Color института на Pantone е в готовност да декларира тези топ 10 пролет 2017 цветове, които ще бъдат опаковката ни през целия пролетно-летен сезон. Според Spring Pantone за 2017 Fashion Color доклада,през предстоящата пролет е вероятно да видите всички цветове на природата върху дрехите, смес от жизненост, релаксация и прекрасни пейзажи, като се започне от това авокадо-напомнящо зелено и неговият по-мек приятел- енергично Яркия Жълт Цвят и ослепително ярко розовото ,бял равнец и Оранжево.
Както се очакваше, синьото още веднъж ще играе първата цигулка – отбелязано с цели 3 нюанса: на освежаващ аква райски остров, класически деним, подобни на Ниагара водопада и по-интензивно синьо. Нуждаете се от нещо, за да се смекчите цялата интензивна жизненост? Лято 2017 тенденции освен Пролетните ярки цветове също ще раздава спокойствие безразборно с по-неутрални и спокойни нюанси на блед дрян и лешници.
Ето и топ 10 модни цветове за пролет / лято 2017 с техните официални наименования, но и редица други нюанси, които сме забелязали да се появяват на модните подиуми по-често от другите:
1.Niagara Denim Blue

Първото място на цветовиte тенденции пролет 2017 отива в Ниагара, релаксиращa и мека синя сянка, нареченa като средно ниво на деним от експертите Pantone. Достатъчно гъвкав, за да бъде съчетан с приближаването  към всеки друг нюанс, този комфортен син цвят е доста мощен, за да ни отведе някъде близо до Ниагарския водопад, за да се взирате в това възвишено природно произведение и да слушате релаксиращия звук на падащата вода.

Altuzarra изглежда поддържа този безгрижен син цвят  и го отпечатва в дрехите на колекцията си безгрижно, вдъхновен филма „Диво сърце“. Следваща е Carolina Herrera с няколко деним-достойни вечерни рокли, които изглеждаха толкова леки, макар и със статуса „вечерни“ към тях.

Въпреки, че Ниагара е описан като сянката на деним, с целия си блясък изниква, когато олицетворява  такъв изискан плат като коприната, която виждаме в състава на Emporio Armani пролет 2017 или върху която и да рокля на Alberta Ferretti.

Но това, което наистина повдига залога за водещия син нюанс  на пролет / лято 2017 модерни цветови тенденции е белия тюл с пера. От Alberta Ferretti и Alexander McQueen за Marchesa и Зак Pozen, пенливи къдри в Ниагарско синьо изтеглени, за да приличат на картини от ниагарския водопада.

Пролет-Лято 2017 Модни Цветови Тенденции -Част 1

2.Жълт Нарцис
Ако специалното жълто предишния сезон беше горчица, тази пролет се оформя жълтия нарцис . Това освежаващо и ободряващо жълто е длъжно да затопли сърцето ни, толкова е слънчево . Ние със сигурност трябва да обърнем внимание на това прекрасно цвете , за да светне пролетта и лятото ни през 2017.
Нарцисът лесно дава назаем цвета си, за да може Dries Van Noten, да създаде мечтаната си голяма колекция с този прекрасен Жълт Цвят или се появява на монохромни парчета или пък под формата на цветя, подобни на щампи върху някои черни или бели модели. По време на Милано Седмицата на модата Emilio Pucci показа ентусиазираните характеристики на този цвят на дипли дали върху рокли с цяла дължина или ботуши.
Gucci, Alessandro Мишел представеят Жълтият Нарцис с по-драматичен поглед върху разрошени рокли с поетични ръкави, докато Alexis Mabille използва тази сянка върху няколко вечерни рокли и безгрижни блузи, да не говорим за плисираните поли, създаващи доста черни + жълти цветни съчетания.

А ако просто не може да получите достатъчно от този енергичен цвят, вижте предложенията на Chloé .

 

Пролет-Лято 2017 Модни Цветови Тенденции -Част 1

3.Класическо Син

Ако този ниагарския син деним не е вашият цвят в целия слънчев пролетен ден, Класическият Син Цвят е това, което търсите. Като естествен нюанс на камък този син оттенък, сякаш свети отвътре, прави още по красиви пролетните 2017 цветови тенденции.
Виждаме Класически Син Цвят в дефилетата на Salvatore Ferragamo на моменти дори от главата до петите обвива моделите с тази сянка. В Boss трикотажни рокли в класически син цвят съчетани със зелени джапанки или торби.

На Max Mara моделите преминават по подиума като царици на каменни на синия лазурен камък ; при модните акули-вдъхновение показват на подиума Mugler ,който направи фурор, до Mary Katrantzou ,която успява да събере жизнеността на този прекрасен син нюанс в нейните модели като отпечатъци на оптична илюзия, за да разкрие цялата магия на този нюанс, третият по списъка на цветовите тенденции пролет / лято 2017.

Можете да получите повече моменти на синя наслада от колекциите на Escada, Gucci, Louis Vuitton или Rag & Bone.

Пролет-Лято 2017 Модни Цветови Тенденции -Част 1

 

4.Огнено-Оранжево Червено

Сред цветовите тенденции на пролет / лято 2017, пищен пламък е следващия цвят пламенно пропукващ дефилетата. Тези червено-базирани оранжеви нюанси, които изглеждат залепени между червено и оранжево, носят много любов, забавление и други пламенни чувства. Дали тези нюанси съвпадат с неутралните или ярки нюанси? Готови ли сте да направите сензация с този цвят?

Въпреки това, много дизайнери успяха да ни вкарат в огнената лудост. В Кристиан Ширано моделите бяха изпратени по цената и всичко това обвито с тази общителна сянка започваща от слънчевите очила и шапки към славните вечерни рокли и високите токчета. На Оскар де ла Рента видяхме повърхностни познания върху коктейлни рокли и вечерни тоалети в огнен цвят, докато в Sportmax бяхме отнети от тези шнур гащеризони избухващи в пламъци.

Имате йени, за да видите най-пищния пролетен цвят тенденцията на 2017 от различен ъгъл? Отидете направо на Tory Burch, където Морския стил царувал на подиума, и не губете време за песните на Тадаши Шоджи да се насладите на Пламъка а-ла-японски. Повече от този нюанс може да се види в Givenchy,Lela Rose, Mulberry, Akris and Baja East.

Пролет-Лято 2017 Модни Цветови Тенденции -Част 1

5.Аква Син

Сянката на освежаващия аква син цвят, стои на петата позиция в списъка на цветовите тенденции за лято 2017 с властта си, за да си припомним някои тропически настройки. Тозо освежаващо син нюанс с някои зелени оттенъци е вероятно напълно да се отвори на някои изискани материи, за да се създаде илюзията за аква.

Lela Rose и Monique Lhuillier силно се застъпват за този цвят и търси свежи като маргаритки модели облечени в нестабилни дантелени рокли в Island Paradise. В Емилио Пучи нещата заемат по-ветровитите тенденции през няколко тюл рокли, разкриващи красива симбиоза на Island Paradise и Flame, докато в Кристиан Ширано вечерните рокли в този нюанс започват от доста бродирани коктейлни рокли и стигат до страхотна рокля в стил халат.

Altuzarra изглежда да има нещо за синьото семейство този път. Заедно с денима в Ниагарско син цвят, той също доведе до нас няколко карирани ризи-рокли в този нюанс. Вижте повече модели в най-пресните нюанси на цветовите тенденции пролет / лято 2017 г. Escada, Loewe, Vetements и Barbara Bui.

Пролет-Лято 2017 Модни Цветови Тенденции -Част 1

6.Бледо Розово

Цвятовият Институт Pantone не можеше да не се включи тази спокоен нюанс наречен блед дрян в пролет / лято 2017 цветови тенденции, които пръкват от Ню Йорк и Лондон до Милано и Париж. Това неутрално заглушено розово, финно като цвете, е играта за опаковане на ползвателя с доста невинност и чистота, особено когато се използва в едноцветни тоалети.Като се започне от изискано кадифе в Baja East и якета тип Марабу при Barbara Bui до набора от монохромни парчета на Blumarine, бледорозовия дрян доказва, че може да се увеличи женската енергия във въздуха.

Въпреки това, наскоро избухна тенденцият да се носи един нюанс от главата до петите,тя не резонират с вътрешните модни колебания, има някои цветни блок предложения от водещите дизайнери. Виждаме, че шик ръжда в червено и розов дрян комбинация в Banana Republic или други,като Adam Selman, които залагат на комбинация в бледо розова пола с оранжево отгоре.

Открийте още модели в този нюанс на Chanel, Hermes, Christopher Kane и Custo Barcelona!

Пролет-Лято 2017 Модни Цветови Тенденции -Част 1

7.Нежно Зелено

Следваща в списъка на цветовите тенденции пролет 2017 е нежната зеленината, остро жълто-зелено, което според доклада на Pantone за Модните Цветови тенденции през 2017 говори за нуждата ни да изследваме, да експериментираме и преосмисляме. Като цвета на листата, този цвят сигурно разпространява здравословен начин на живот наоколо.
Появата на този нюанс беше съвсем неочаквана по подиумите, но по време на New York Fashion Week, когато Zac Posen сервира до някои доста жакардови идеи в зелено,се оказа кристално ясно, че този тренд ще бъде водещ.

В Alice + Olivia, е илюстративен на джунгли, докато в Arthur Arbesser виждаме доста уникална комбинация от зелена пола и бяло моряшко яке. Michael Kors показа свежестта на зеления нюанс в комбинация с други пролет водещи пролетно летни цветови модни тенденции за 2017,-класическо син цвят и така му вдигна акциите още повече.А още зелено вдъхновение в колекциите на Celine, Emilio Pucci, Haider Ackermann и Dsquared2.

Пролет-Лято 2017 Модни Цветови Тенденции -Част 1

 

8.Розова революция

Един поглед към месеца на модата пролет -лято 2017 , е достатъчно ясен ,че дизайнерите, работещи на всички нива искат да се даде тласък на широка мащабна розова революция в модната верига. Вариращи от амарант и Brink розово до малиново и ултра-розово, на дефилетата от всички тях имаше на тълпи. И все пак това е Ярко Розово, заедно с нежното розово, излязоха на върха, за да бъдат включени в списъка на цветовите тенденции пролет / лято 2017 на Pantone.

Стоейки близо до пурпурното, ярко розовото може да бъде правилно наречено като най-привличащо вниманието и пищни нюанси сред цветовите тенденции за лято 2017. Той е толкова смел и богат цвят, като всички ярки цветове,които произвеждат адреналин.

Валентино се обажда и изстреля в розово фестивала с набор от преливащи рокли в този нюанс,който се смесва с други розови нюанси, а също и някои много хубави парчета жакард. Demnia Gvasalia Balenciaga засилват този нюанси го допълват с лилави ликра панталони.

На Zac Posen и Hermès,Цикламено Розовия вечерен изглед влиза в официалните рокли, докато в Topshop Unique моделите са облечени от главата до петите в ярко розово.

 

Пролет-Лято 2017 Модни Цветови Тенденции -Част 1

 

следва продължение !

 

by by