2017 Вечни рози и рози в стъкленица – Вечна неувяхваща червена роза с дръжка 68см – Доставка на Цветя-Букети-Роза в…

1
436
Добави коментар
lilia.bg
lilia.bg

Описание
Чували ли сте за естествени рози, които не увяхват? Запознайте се с един уникален продукт предлаган само от Магазини за цветя Лилия.

Продуктите на Rose Amor са луксозен подарък, без никаква нужда от поддръжка или поливане. Розите ще изглеждат свежи години наред. Вечните рози не само ще напомнят за красив жест и щастлив повод, но ще донесат красота и лукс на всяко пространство, в което се намират. Изберете ги за луксозен подарък или за декориране на дома и офиса.

Вечна неувяхваща червена роза с дръжка Rose Amor – това е специално третирана естествена роза с дръжка, преминала през дехидратация и обработена по начин, който да я запази свежа без да се налага да се мокри или да стои във вода.

Подарете това уникално цвете, символизиращо вечната неувяхваща любов.
Изразете емоциите си с нещо повече от думи, направете уникален подарък с безплатна доставка за София от Магазини за цветя Лилия.

ВАЖНО!
В случай, че желаете картичка с поздрав – изберете от меню „Картички“ и добавете в поръчката си картичка.
В полето „Коментар“ на Вашата поръчка впишете посланието и повода.

Стремим се да предложим разнообразие и 
специално отношение към всеки клиент.

Имате нужда от цветя за рожден ден, имен ден, сватба, кръщене, концерт, официална вечеря или просто да зарадвате близък – доверете се на флористи и аранжори с дългогодишен опит – ние от Магазини за цветя Лилия ще Ви помогнем в избора и ще откликнем на нуждите Ви с висок професионализъм, внимание към детайла и гъвкави предложения.

Магазини за цветя Лилия – По-добрите магазини за цветя – Lilia.bg – Онлайн поръчка и експресна безплатна доставка на цветя, букети, коледна украса и кошници в София – Ние доставяме Вашите емоции!
Заповядайте в публичния ни чат във вайбър – Магазин за цветя Лилия -, инстаграм – flowershoplilia – или на фейсбук страницата ни – @lilia.yanko.sakuzov.18 – там ще имате възможност първи да разбирате за най-новите продукти и промоции при нас.