СОМАХА – Модни тенденции при златните бижута за 2017

3
331
Добави коментар
seowebdesing
seowebdesing

Златните бижута никога не излизат от мода, това си е безспорен факт. Можете да чуете как някоя дама ви обяснява, че не държи на бижутата (а още по-малко на такива от благороден метал), но бъдете сигурни, че тайничко се интересува от модните тенденции и поглежда от време на време към новата колекция от златни бижута на Сомаха.

Ако и вие тайничко (или не толкова тайно) търсите информация какви са новите трендове при златните бижута за пролет – лято 2017, ето какви накити ще трябва да добавите в кутийката си за бижута.

Модни трендове при комплектите

Класически златни бижута

Златните обеци, гривни и пръстени в средновековен или бароков стил със сложна изработка и дизайн ще са хитът сред комплектите този моден сезон. Тези стилове предполагат бижутата да са масивни и обсипани с полускъпоценни или (дай боже всекиму) скъпоценни камъни.

В своите колекции за 2017 година Cartie и Chopard залагат на ярките скъпоценни камъни като смарагди, рубини и сапфири, които придават на златните бижута още по-голям стил и лукс.

Ако си падате по тежките обеци, гривни, колиета, тогава ще сте доволни да разберете, че колкото по-масивни и обсипани с ярки скъпоценни камъни и перли са бижутата, толкова по-актуални ще сте.

Ще сте абсолютен хит, ако можете да прибавете към аксесоарите си подобен класически комплект, но имайте предвид, че тези масивни златни бижута не са за всекидневието, където ще изглеждате малко нелепо. Можете да ги носите единствено на официални събития и тогава със сигурност ще сте неотразими.

Романтичен стил

Изключително актуални ще сте, ако разгледате и изберете златни бижута от Сомаха в романтичен стил. Спрете се на леки, грациозни обеци във формата на цветя или с абстрактни мотиви и ще изглеждате стилно и елегантно, където и да се появите.

Важно! Колкото и красив да е този стил, не носете всички бижута от комплекта заедно (поне така съветват ювелирните дизайнери).

Модата при златните пръстени

Злато и цветен емайл

Може да звучи малко нестандартно, но когато го налагат дизайнерите на Cartie не можем да го пренебрегнем. Комбинацията между злато и цветен емайл е дръзка, младежка и с едно такова бижу ще изглеждате по младежки нестандартни и секси.

Пръстени от три вида злато

Пръстените от три вида злато (бяло, жълто и розово) на Cartie са популярни отдавна, но тази година цветовете на златото са малко по-нестандартни. Сред колекциите на модните дизайнери се появиха златни пръстени от зелено, синьо и черно злато, които изумиха всички. Та… ако сте достатъчно смели и обичате нестандартното, един златен пръстен в нестандартни цветове ще ви допадне изключително много.

Какво ново при златните обеци?

Няма жена, наистина няма жена, която да няма поне един чифт златни обеци. Няма и жена, която да не иска да прибави поне още един чифт в кутийката си за бижута. Дами, време е да разгледате златните бижута на Сомаха и да се сдобиете с най-актуалните златни обеци за 2017.

Тази година много модни ще са обеците с миниатюрни цветчета (особено миниатюрните карамфили), обсипани с камъни. Голяма част световните дизайнери залагат този сезон на миниатюрните обеци, които имат за основна задача да подчертаят красивата мека част на ухото. Разбира се, дори и при миниатюрните обеци има място за полускъпоценни и скъпоценни камъни.

Друг моден тренд при златните обеци са обеците под формата на капки, висулки или нежни и тънки верижки.

Златни гривни

Гривните винаги са били сред любимите модни аксесоари на дамите, тъй като подчертават женствеността и показват стил. За да подчертаят още повече женския сексапил, тази година модните дизайнери представят странни, но изключително интересни комбинации от злато и скъпоценни камъни или злато и кожа. Актуалните златни гривни за 2017 са тънки, нежни и разбира се обсипани с цветни камъни и перли.