Остров Миконос с Директен Чартърен Полет от Варна

37
489
Добави коментар
DSTours
DSTours

Миконос с Директен Чартърен Полет от Варна

25.04 – 29.04.2017 г.

 

 

► Чартърен полет Варна – Миконос – Варна

► 5 Дни / 4 нощувки в хотел Porto Mykonos 4*

 

 

 

Разписание на полетите в местни часове:

 

25.04.2017 BUC279 Варна – Миконос: 11:00 – 12:40 29.04.2017 BUC280 Миконос – Варна: 15:00 – 16:50

 

Авиокомпания: Bulgarian Air Charter

 

 

 

Почивка на остров Mиконос – програма:

 

 

 

1 Ден 25.04. Отпътуване за остров Миконос с чартърен полет от летище Варна. Трансфер и настаняване в хотел Porto Mykonos. Нощувка.

 

 

2 Ден 26.04. Закуска и свободно време или по желание допълнителна екскурзия. Нощувка.

 

 

3 Ден 27.04. Закуска или по желание допълнителна екскурзия срещу заплащане – остров Делос. Свободно време за почивка на остров Миконос. Нощувка.

 

 

4 Ден 28.04. Закуска и свободен ден в Миконос. Нощувка в хотела.

 

 

5 Ден 29.04. Закуска и свободно време. Отпътуване за летището за директен полет за Варна. 

 

 

 

 Посочената цена от 569 € е на човек настанен в двойна стая на база закуска и вечеря в хотел Porto Mykonos **** . За да получите оферта за настаняване в други хотели, моля свържете се с офисите на Ди Ес Турс!

 

 

Пакетната цена включва:

 

– Самолетен билет за директен чартърен полет Варна – Миконос – Варна; – Пътнически и летищни такси; – Кетъринг по време на полетите; – 4 нощувки със зауски в хотел Porto Mykonos 4*; – Трансфери летище – хотел – летище; – Медицинска застраховка с покритие 10 000 € на човек; – Представител от Ди Ес Турс по време на пътуването;

 

Цената не включва:

 

– Разходи от личен характер – Допълнителни екскурзии – по желание:  

 

Условия за записване:

 

– Депозит: 50% – Доплащане: до 25.03.2017г

 

Плащане:

 

– В брой или по следната банковата сметка на Ди Ес Турс ООД : – Алианц Банк България АД, SWIFT (BIC) – BUINBGSF, IBAN – BG84BUIN95611000204021 BGN  

 

Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 150 Краен срок за уведомяване, когато този брой не е набран: 25.03.2017г.  

 

*При промяна в стойността на транспортните разходи, в това число на горивото и/или летищните такси, Ди Ес Турс ООД си запазва правото за промяна на договорените цени, като цената се увеличава единствено с реалното увеличение на компонента, повлиял върху изменението на цената. Цените са базирани при цена на горивото “Jet fuel platt’s” USD 1 100,00 / 1 MT.

 

 

 

 

Мнение на турагента:

Остров Миконос е известен като най-луксозният гръцки остров, предлагащ отлични условия за почивка и отдих. Четири звездният хотел Porto Mykonos е отличен избор за луксозно настаняване на метри от плажа. Директният полет от Варна е другото предимство на офертата.

 

 

Настаняване:

Хотел: Porto Mykonos

Категория: 4 Звезди

Изхранване: BB

Местоположение: Хотел Porto Mykonos се намира над старото пристанище на град Миконос, съвсем близо до известните вятърни мелници. Хотелът съчетава традиционна архитектура с модерен стил и е разположен само на 300 метра от плажа.

Описание: Четири звездният хотел предлага живописни гледки към пристанището и старата част на град Хора. Гостите могат да се насладят на престоя си в автентична вятърна мелница, превърната в луксозен апартамент! На разположение е безплатен Wi-Fi интернет в общите части, фитнес център, сауна, открит басейн и детски басейн. Стаите на хотел Porto Mykonos са модерно обзаведени в цикладски стил, където можете да се насладите на спиращи дъха гледки към морето. Стаите и апартаментите разполагат със сателитна телевизия, мини бар, климатик, сейф и други удобства. А-ла-карт ресторантът на хотела има тераса с морски изглед и сервира средиземноморски ястия.