Механичен часовник скелетон с турбийон от Ulisse Nardin

4
596
Добави коментар

Механичен часовник скелетон с турбийон от Ulisse Nardin

Манифактурата Ulisse Nardin представя своя първи калибър със скелетон с турбийон, изцяло разработен и сглобен в работилниците на швейцарската часовникарска марка. Използвайки най-новите постижения в областта на силициевите технологии, моделът е изискано въплъщение на новаторския дух на марката Ulisse Nardin. В този нов механичен часовник манифактурата от Льо Локл обединява авангардните технологии и естетиката, насочвайки се към прозрачните и прости линии. Часовникът Skeleton Manifacture е удивителен и рядък екземпляр на съвременното часовникарско изкуство, в който манифактурата отдава дължимото на забележителната история на швейцарската марка.
Моделът Ulisse Nardin Skeleton Manifacture е представен в два варианта – с корпус от червено злато и платина. Във версията с корпус от червено злато зъбната предавна е направена с родиево покритие, моделът от платина е допълнен с елементи от 18-каратово жълто злато и блестящ сламен оттенък. Прозрачният заден капак е закрепен с винтове и има пореден идентификационен номер, което прави всеки часовник от серията скелетон уникален.
Силовият резерв на механизма е достатъчен за приблизително 170 часа, навиването е ръчно, а корпусът е 44-милиметров. Водоустойчивостта достига до 30 метра (3 BAR). Този елегантен мъжки механичен часовник е с каишка от алигаторска кожа.
www.Chasovnik-bg.com