Продадоха прокълнатата къща в село Мусачево!!!

3
758
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Продадоха прокълнатата къща в село Мусачево!!!

Това шокиращо разкритие направи в официалната фейсбук страница на популярното си предаване – „Досиетата на Влади“: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, специален агент Владимир Лисичков от ФБР, топ експерта ни в областта на свръхестественото, мистичното и конспиративните теории.

Зловещата и прокълната къща на ужасите в село Мусачево, вече е продадена. Новите й собственици се заканват да я ремонтират и да я заживеят в нея.

Легендарната постройка отдавна се рушеше и никой не искаше да я купи, заради слуховете, че носи тежко проклятие и е обитавана от зли духове. Преди няколко години, сградата дори беше пусната за продажба само за един лев, но мераклии да я купят така и не се намериха, заради бедите и нещаститето, които застигаха всичките й предишни собственици.

Жителите на селцето, от десетилетия говорят със страх и ужас за призрачната къща, разположена на метри от местното гробище. Сега, обаче, злополуките, които подред сполитали бившите й притежатели, изглеждат забравени. Дядо Павел, местен овчар, споделя: „От малко дете знам че, името й – „къщата на духовете“ идва оттам, че никой не живе в нея. Винаги е била празна и пуста. Според някои, в нея имало някаква лоша енергия, но аз лично не вярвам“.

Владимир Лисичков допълва: „Това място е като природен касетофон, записващ отрицателните случки и емоции. С течение на времето, обитателите на мрачната къща започват да се карат и дори да се избиват. Всичко това започва да влияе негативно върху енергийното поле в района и да привлича неспокойни или злонамерни души, т.нар. призраци или духове от близкото гробище. Тези неща съществуват!!!“.

Посветеният в тайните на паранормалното, световноизвестнен специалист, добави, че според обстойно проучване, което е осъществил, къщата е построена върху стари турски гробища. Това е основен фактор за натрупването на толкова много прокоби и негативна енергия и припомни, че през последните 40 години, проклятието е пратило поне 12 човека преждевременно в гроба и заяви, че ако някой не вземе бързо сериозни мерки за развалянето на прокобата, най-вероятно и новите собственици, скоро ще се „преместят“ завинаги в селското гробище…

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://www.facebook.com/dosietatanavladi