Фирма за почистване, КАЛИНА 2012 споделя своя опит в почистването след ремонт

29
277
Добави коментар
djmarti13
djmarti13

Фирма за почистване, КАЛИНА 2012 споделя своя опит в почистването след ремонт.

Следремонтното почистване е тежък процес, който изисква доста голям ресурс от хора, оборудване и познания.

Обикновено след строителна или ремонтна дейност, степента на замърсяване е доста по- голяма, съответно и професионалните препарати с който се извършва този вид почистване са доста по- агресивни и концентрацията е по- висока.

Затова екипът, който се заема с този вид дейност трябва да бъде добре обучен и служителите трябва да са наясно с поставените им задачи.

ЗАЩО: Когато миете с машини твърда подова настилка е много важно да тя се третира с правилния препарат. В повечето случаи, някои колеги или клиенти прибягват до варианти, които на пръв поглед дават по-бързи резултати, като употребата на много силни киселини (солна киселина и др.) който не щадят детайла и нанасят допълнителни поражения. При неправилна употреба на препарат, ако се мие машинно подовата настилка, в стремежа си да се почисти бързо силното замърсяване от плочката, често се получава проблем. Измива се плочката, но заради неправилния препарат или концентрация, се измива и фугата/ фугина, с които е фугиран пода/. При почистване на баня след ремонт, когато замърсяването също е по- голямо, често се случва служители на нови почистващи фирми да прибегнат до подобни „лесни и бързи“ решения, които крият големи опасности. Пример за това, което описваме е: Влиза екип във вашия имот, за да почисти баня след ремонт. След установяване на висока степен на замърсяване, най- лесния и бърз начин е силна киселина, или както най- често се случва – солната киселина, която е евтина и достъпна. Но ние, като Фирма за почистване с дълъг опит знаем, че  при подобно третиране на стени или под, в процеса на работа с този тип химия може да се нанесат много големи поражения по всички детайли, най вече при по- специфичните като инокс, неръждавейка (това са душове, батерии на мивки, брави, сифони и др.). Дори когато се работи с по- разреден препарат, от изпарението на химията пак има опасност от подобни щети.

За това ние от фирма за професионално почистване КАЛИНА2012 БЪЛГАРИЯ, ви съветваме ако не можете да се справите сами, да потърсите професионална помощ.  Нашите експерти в професионалното почистване, са винаги готови да ви помогнат.

 

Фирма за почистване, КАЛИНА 2012 споделя своя опит в почистването след ремонт

5 (100%) 4 votes