Никога повече гладни – Д-р Дейвид Лудуиг

2
320
Добави коментар

Забравете всичко, което са ви учили досега за диетите. В „Никога повече гладни!“  д-р Дейвид Лудуиг обяснява защо традиционните диети не действат и представя радикално нов план, за да ви помогне да отслабнете без глад, да подобрите здравето си и да имате чудесно самочувствие.

В продължение на повече от две десетилетия д-р Лудуиг е в предните редици на изследванията, свързани с контрол на телесното тегло. Новаторските му проучвания показват, че не преяждането ви прави дебели; процесът на надебеляване е това, което ви кара да преяждате.

Авторът преобръща с главата надолу традиционните диети със своята програма в три фази, която игнорира броенето на калориите в чинията ви и се прицелва директно в мастните клетки. Няма да повярвате, но е възможно да ядете вкусно и пълноценно и въпреки всичко да отслабнете трайно. Това е хранителен режим без лишения!

„Книгата засяга корена на проблема с напълняването – постоянното усещане за глад. Ако се интересувате от здравето си в бъдеще, то това е книгата, която трябва да изчетете внимателно и чиито препоръки да следвате“.

Д-р Бари Сиърс, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс „Зоната“

 „Брилянтна книга, която разбива всички митове за отслабването. Прочетете я, за да сложите край на битката с килограмите веднъж завинаги.“

Марк Химан, доктор на медицинските науки, автор на бестселъра на Ню Йорк Таймс „Решение за кръвната захар“

„Препоръчвам книгата както на специалистите, така и на пациентите, които търсят работещи решения.“

Шон Лукан, Ю Ес Нюз Хелт

Книгата може да закупите от Издателство „Колибри“