Луксозна визия с метални стълби

1
342
Добави коментар
seomystic
seomystic

Стълбите са съществен елемент при изграждането на дома. Все по-често акцентът на цялостния интериор пада върху тях. 

Стиловете се променят непрекъснато, адаптират се към съвременните тенденции и вкусове, но основният мотив остава. Интериорните дизайнери съсредоточават проектите си около демонстративни стълбищни конструкции, с индивидуално изградени парапети, които са едновременно практични и стилни.

Съчетанието на метал с дърво и стъкло превръща голяма част от проектите в истински шедьоври.

Метал и още нещо 

За да бъде създаден наистина зашеметяваш проект, металът не е достатъчен. Тези метални стълби са едни от най-елементарно проектираните, с типичните стоманени вертикални въжета, които поддържат конструкцията, но лилавият акцент ги подчертава толкова добре, че те със сигурност са най-притегателната точка в дневната.

Класа и стил 

Тук виждаме смело съчетание на метал, дърво и стъкло. Ненатрапчивите линии, които са резултат от контрастиращия метал и светлото дърво, създават усещане за една по-изискана атмосфера.

Минималистичен дизайн

Този минималистичен стълбищен проект сътворява отворена и просторна атмосфера, а контрастът на стълбите предполага, че следващото помещение ще надгради стилната линия.

Червената гама 

Металните стълби в червен цвят осигуряват една тиха и спокойна атмосфера, а в съчетание с прозрачно стъкло, във формата на парапет – получавате произведение на изкуството.

Изчистен дизайн

Този проект е абсолютното доказателство, че изтънчеността се постига с най-опростения дизайн. Имаме контраст между бяло и черно, със завършващ стъклен елемент, какво повече ни трябва?!

Класика

 

Едни класически стълби, които с металната си конструкция, освежават помещението и отварят пространството в пълния му капацитет.

Нестандартен подход

Това е уникална вита метална стълба. Отличава се с модерни парапети и открити болтове, които в комбинация със сивия цвят, дават ясна заявка за силно изразена индивидуалност.

Оказва се, че от позиционирането на стълбите, зависи цялостният облик на дома ви. Затова обмислете предварително кой от стиловете най-много се доближава до вашето вътрешно усещане и го създайте.