GPS проследяване на автомобили

1
375
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Чрез GPS проследяването може да установите контрол върху лични и фирмени автомобили, да наблюдавате движението на един или повече автомобили в реално време.

GPS услугите на „ИПС 7“ ЕООД, позволяват денонощно да проследявате лични или служебни автомобили – да следите маршрута им, да наблюдавате скоростта, с която се движат, ниво на горивото и къде се зарежда автомобилът. При забелязана необичайна активност на автомобила, услугата дава възможност за аварийно изключване на двигателя, с цел предотвратяване на кражба. GPS услугите дават възможност за запис на видео и/или звук от автомобила, който може да бъде прегледан в удобно за клиента време.

 

 

Чрез GPS проследяването може да задавате максимална скорост на движение и да получавате известия, когато тя бъде превишена. По този начин може да предотвратите пътни инциденти, както и глоби за превишена скорост, които силно ще намалят разходите на вашия бизнес.

Софтуера на „ИПС 7“ ЕООД позволява да избирате определени зони, къдетo да ви бъде подаден сигнал, ако скоростта в тях бъде превишена (околовръстни пътища, автомагистрали, населени места и др.). Софтуерът има възможност за подаване на сигнал и само при навлизане в определените зони.

 

 

GPS проследяването ще помогне на Вашия бизнес, като позволи да проследявате движението на служебните автомобили на компанията в реално време, което ще създаде по-добра организация на транспорта във фирмата. GPS проследяването драстично ще намали разходите във Вашата фирма и ще помогне за контрола над служителите и използваните от тях автомобили.

 

 

Един от основните приоритети на нашите корпоративни клиенти е проследяване на разхода на гориво. За да намалим до минимум злоупотребите с гориво, нашите услуги включват следене на нивото на горивото в автомобила, както и къде и кога е бил зареждан той. Това драстично намалява злоупотребите от страна на служители и води до намаляване разходите на Вашия бизнес.

GPS проследяването предлага получаване на известия чрез SMS или e-mail. Вие може да получавате известия по зададени от вас параметри – при тръгване или спиране на автомобила, при превишаване зададената скорост, при влизане или излизане от зона с ограничение на скоростта и др.

„ИПС 7“ ЕООД предлага и монтиране на паник бутон в автомобила, при натискането на който се задейства реакция на специализиран екип. Клиента има възможност да добави и други услуги, както и да задава собствени изисквания и критерии за проследяване.

 

Ползи от GPS проследяването:

Подобряване координацията на фирмения транспортПредотвратяване на злоупотреби с фирмени ресурсиПроследяване на служителите в работно времеНамаляване разхода на горивоОткриване на служебни автомобили, които се използват извън работно времеТочна справка за изминатите километри, точния маршрут, изразходеното гориво и скорост на движениеСледене за спазване на фирмените политики и правила GPS проследяване (без първоначална инвестиция) Проследяване25.00 лв.Безплатно устройство GPS проследяване (с първоначална инвестиция) Проследяване10.00 лв.+250 лв. за устройство