Мотофреза Pubert Aro 60S C3 – 2+1 скорости

1
534
Добави коментар
agrokom
agrokom

Мотофреза Pubert Aro 60S C3 – 2+1 скорости

ARO е нова гама от стабилни, надеждни и ефикасни мотофрези със световен патент, предназначени за извършване на различни почвени обработки в зеленчукови и овощни градини. Този модел мотофреза е оборудвана с предавателна кутия с полимерна обвивка и стомана зъбно колело, както и компактен скоростен лост, който превключва скоростите изключително лесно. Безпроблемната работа и дългия живот е гарантиран със здрава рама и разглобяем редуктор с верига, както и японски двигател Subaru GX17 с максимална мощност 6 к.с. Произведена във Франция.

Мотофрезата има 2 предни скорости, предназначени за различни работни операции:

Първа скорост – от 60 до 80 об/мин. Предназначена за почвени обработки (фрезоване, оран) в по трудни условия – началото на пролетния сезон, както е и идеална за загърляне.
Втора скорост – от 140 до 160 об/мин. Предназначена за обработки на почвата с цел подготовка, довършителни работи, както и транспорт.
Заден ход – най-сигурният заден ход на пазара (0,7 м / сек).

Жизнения цикъл на ремъка е силно подобрен, благодарение на новата изключителна система на съединителя, проектирана и патентована от PUBERT, обтягаща го оптимално, чрез която жилото на съединителя не се нуждае от корекция през целия живот на ремъка.

Нейните ковани фрезови тела са разглобяеми, така че да може лесно да се намали работната ширина за различни разстояния между редовете. Фрезовите тела са с допълнителни дискове, служещи за защита на растенията при фрезоване. Тази мотофреза позволява да се обработва почвата до 32 см дълбочина. Оборудвана е с регулируемо кормило във всички посоки за да е удобно при всякаква работа. Особено полезно е страничното регулиране, което помага на оператора да остане в страна на машината по време на обработване за ефективна работа в близост до стени, огради, жив плет, лози и др.

Транспортът извън градината е улеснено от предното колело, което се прибира по време на работа.

Технически характеристики:

Препоръчителна обработваема площ: 2500 м2
Двигател: четиритактов, едноцилиндров Subaru GX17
Максимална мощност: 6 к.с. при 4000 об/мин
Работен обем: 169 м3
Обем на горивния резервоар: 3.1 л
Обем на маслото в двигателя: 0.6 л
Работна ширина: 60 / 80 см
Работна дълбочина: до 32 см
Скорости: 2 Напред (60 до 80 об/мин и 140 до 160 об/мин) + 1 Задна
Тегло: 58 кг.
Екстри: Регулируемо кормило по вертикала и хоризонтала, скоростна кутия, съединител без корекция.

Всички стоки, които изпращаме са с опция преглед. Моля, проверявайте дали окомплектовката на стоката отговаря на описанието, както и за наличието на механични повреди още при получаване на пратката от куриера. Липса или механична повреда, установени след като е взета пратката, няма как да бъде доказана.

Внимание: Тези мотофрези не са заредени с масло в двигателя. За двигателя използвайте само, пресен бензин А95 и масло за четиритактови двигатели с въздушно охлаждане SAE 30 API – SJ/CD – за предпочитане марка Briggs & Stratton! 

Посочената цена е валидна при поръчка през интернет или заявка по телефона. Цената в магазините на фирмата може да е различна от обявената тук.