Детски рокли за всеки повод

1
473
Добави коментар
seomystic
seomystic

Всяка малка дама се нуждае от рокля, а поводите да бъде облечена – винаги са много. Рождените дни на мама и татко, на децата, разходките по магазините, игрите в пясъка. 

 

Детските рокли са универсално облекло за вашата принцеса. Няма как да сгрешите, но стилът и материята трябва да бъдат подбрани с много вкус. Така момиченцето ви ще притежава дозата самочувствие, от което се нуждае всяко дете, докато расте.

 

 

 

 

 

 

 

Рожден ден 

 

 

Рождените дни са важни моменти, които винаги остават запечатан спомен в нечий фотоапарат. Основната цел, разбира се, е да се смеете и да направите повода незабравим както за вас, така и за гостите, които сте поканили. За такива събития е важно да подберете красива рокля за детето си. Лека материя, слънчев цвят и допълващи аксесоари –  печелившата формула, ако събитието е през по-топлата част от годината. За зимен празник – изберете памучна материя или кадифе, дълъг ръкав и по-тъмни нюанси.

 

Разходка 

 

 

За да може малката дама да дефилира безпроблемно по улиците, изберете разкроен модел, който да не ограничава движенията ѝ. Високата талия и изобилието от щампи на цветя и точки са перфектен вариант.

 

Игри в пясъка

 

 

 

Детските рокли не са много подходящи за игри в пясъка, защото не предпазват краката и ръцете на детето ви. По-вероятно е да се ожули или да падне на по-твърд участък. Освен ако няма специално събиране на детската площадка и всички са с рокли, ви препоръчваме да подберете по-дълъг панталон и тениска.

 

Ежедневие 

 

 

 

Най-голямо изобилие от модели, ще откриете при ежедневните рокли. С висока и ниска талия, под формата на балон, със закачливи панделки, оригинални щампи, картинки с вкусни сладоледи, шарени линии и всички те – в зашеметяващи цветове.

 

Няма нищо по-красиво от детската усмивка, предизвиквайте я всеки път, в който подарявате на дъщеря си прекрасна дреха, избрана с повод или без.