Acer Predator 21x в Спийд Компютри

8
379
Добави коментар

Елате да видите на живо, да пипнете и да се снимате с геймърския супер лаптоп Acer Predator 21x в магазина на Спийд Компютри.

Коментиран и дългоочакван, Acer Predator 21x ще бъде наличен в Спийд Компютри в дните преди Великден 2017г.
За точната дата ще ви уведомим допълнително. Планирайте вашето идване в магазина на Спийд Компютри на бул. Сливница 166А в гр. Варна.

Елате и ще имате възможността да видите на живо, да пипнете и да се снимате дори с този уникален лаптоп на Acer!

Още след анонсирането му през миналата година, Acer Predator 21x е наречен „звяр“, „чудовище“, дори попада в класацията на най-грозните технологични продукти на 2016г. според сайта за технологични новости TNW. Причините за това са 21-инчовият извит IPS дисплей, двете GeForce GTX 1080 видеокарти в SLI режим, процесорът от 7-мо поколение Intel Core K-серия, уникалните нови геймърски „космически“ технологии на Acer.

В детайли

Дисплей :  21” 2560×1080 WFHD извит дисплей с G-SYNC™ – Първият в света лаптоп с извит дисплей с извивка от 2000R, с 2560×1080 WFHD резолюция, широкоекранен – 21:9 съотношение и с яростно бързо опресняване от 120Hz. NVIDIA G-SYNC технологията работи в синхрон с високата честота и осигурява гладка картина без накъсване.

Видеокарти :  Dual NVIDIA® GeForce® GTX 1080 в SLI режим – От Acer не се задоволяват с една видеокарта, макар и най-мощната в момента. Целта им е максимална мощност, за това Acer Predator 21x е с две овърклокнати GTX 1080 с по 8GB собствена памет всяка.

Процесор :  Intel® Core™ i7-7820HK – „За да бъдете най-добри, ви трябва най-доброто. Разгърнете истинския си потенциал с овърклокнатия процесор от 7-мо поколение Intel® Core i7 и подложете 21 X на изпитание“ – предлагат от Acer.

Памет :  64GB DDR4 2400MHz – Според Acer, „Тази машина е пълна догоре с RAM“.

Дисково пространство :  1TB (2x 512GB PCIe NVMe SSD Raid 0) + 1TB 2,5″ 7200 RPM HDD – Два бързи PCIe SSD по 512GB с технология NVMe в конфигурация RAID 0, допълнени от 1TB 2,5″ 7200rpm. твърд диск.

Охлаждане :   Five-Fan Cooling System with 3 AeroBlade™ Metal Fans – Охладителна система с пет вентилатора се грижи за отвеждане на нежеланите топлинни потоци. Три от вентилаторите са AeroBlade™ – изключително тънки и изцяло метални – поддържат видеокартата и процесора на приятно ниска температура. Девет топлинни тръби разпределят и освобождават 21 X от излишната топлина. Видимо яркият вентилатор AeroBlade™ е монтиран зад прозрачния капак и може да се персонализира чрез PredatorSense™. Вградена е технология Predator DustDefender, която заедно с охладителната система с 5 вентилатора обръща посоката на въздушния поток, за да предотврати натрупване на прах.

Клавиатура :  Cherry MX RGB механична клавиатура – Пълноразмерна механична клавиатура с технологията за клавиши Cherry MX. Клавиатурата е с кафяви клавиши, които реагират прецизно на натиск без да издават шум. RGB подсветка с възможност да персонализирате цветовете по ваш вкус, при това за всеки бутон. Predator 21x има цифров панел и прецизен тъчпад, комбинирани в едно обръщащо се устройство.

 

 

Вашият личен Acer Predator 21x

Геймърският Predator 21x е изключително скъпа разработка на Acer. Лаптопът е по-скоро технологично предизвикателство и постижение на инженерната и дизайнерска мисъл, а не продукт за масова употреба. За това всеки Acer Predator 21X ще се изработва по индивидуална поръчка за неговия притежател. Възползвайте се от единствената възможност да се докоснете на живо до технологичния звяр Acer Predator 21X, като дойдете в магазина на Спийд Компютри в дните през април 2017 г., които допълнително ще уточним и ще ви съобщим.

По темата вижте още и следните статии :

Новият Acer Predator 21X е с извит 21-инчов екран и двойна GTX 1080s видеокарта Най-грозните технологични продукти на 2016г.