Origin купи SPEED GAME

14
426
Добави коментар

Марката за геймърски компютри SPEED GAME на българската фирма Спийд Компютри вече е собственост на американската компания Origin.

Американската компания, световен дистрибутор на компютърни игри и геймърски компютри Origin купи SPEED GAME – търговската марка за настолни геймърски компютри на българската фирма Спийд Компютри. Цената на сделката е търговска тайна.

Спийд Компютри и SPEED GAME

Спийд Компютри е фирма с 20-годишна история на българския пазар за IT техника. Продава и онлайн и доставя лаптопи, сглобени компютри и компоненти, смартфони, графични таблети и други мултимедийни продукти в цяла България, в съседни страни и в държави от ЕС. От около 10 години Спийд Компютри се специализира в асемблирането и продажбата на геймърски настолни компютри, като ги предлага със собствената си оригинална марка SPEED GAME.

Компютрите от SPEED GAME серия са специално конфигурирани за да постигат максимална производителност в компютърните игри. Конфигурациите се обновяват непрекъснато с излизащите видеокарти и процесори от последно поколение. Всички настолни системи от серията SPEED GAME преминават тестове за надеждност и съвместимост. Системите са оптимизирани така, че да получите върхова 3D производителност за конкретната цена, без да се нарушава стабилността. Всички системи от серията SPEED GAME са с големи възможности за ъпгрейд и клиентски модификации.

Origin и SPEED GAME

Към своите десктоп геймърски серии GENESIS, MILLENNIUM, NEURON и CHRINOS, Origin вече добавиха и SPEED GAME. Сега SPEED GAME е вече световно наименование на супер мощен настолен геймърски компютър. Българските геймъри и занапред ще могат да закупят SPEED GAME компютър за игри – лесно и удобно, както до сега – от единствения представител на Origin за България – фирма Спийд Компютри.