Соларни пакети Bosch 2017 в Терма Експерт Плюс Пловдив

14
294
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Пакети солари с бойлери за 2017 – Соларни системи от Бош

Терма Експерт Плюс предлага соларните системи Bosch – ефективни солари и бойлери с немско качество и висока надеждност. Чрез соларните системи се използва рационално слънчевата енергия и се постига ниска цена за отопление и гореща вода.

Соларните системи се радват на постоянно нарастващ интерес, тъй като са най-интелигентното и ефикасно решение за произвеждане на топлина, черпейки енергия от слънцето. Оптимално оразмерената система пести голяма част от разходите за енергия и по този начин вложената инвестиция се връща само за няколко години. Използването на компоненти с най-високо немско качество от Bosch гарантира дълъг експлоатационен период на съоръжението и висока рентабилност.

Ще преобладава слънчево време – със соларна система от Bosch

Как да изберем соларна система

Върху рентабилността на соларната система влияе и обемът на соларния бойлер. Капацитетът, който ще изберете, зависи от броя хора в домакинството, санитарното оборудване и от Вашите лични изисквания за комфорт на топла вода. Ако до момента старият бойлер е бил загряван от електричество, газ, нафта или твърдо гориво, то соларният бойлер е препоръчително да бъде с 1,5 – 2 кратно по-голям обем. Така при еднаква инвестиция в останалата част от инсталацията имате на разположение огромен потенциал за усвояване на слънчева енергия, а в облачно и студено време, когато соларния добив е по-нисък, остава достатъчно количество топла вода за подсигуряване на комфорта без доподгряване от основния топлоизтичник.

Купи всичко заедно – от една ръка!

Колекторите са сърцевината на всяка соларна инсталация. Те работят оптимално тогава, когато са част от съгласувана система – от колектора, през соларния бойлер до регулатора. Затова Bosch предлага комплексно решение от една ръка.

Благодарение на старателната изработка и висококачествени материали, Вие можете да използвате дълги години безплатната топлина от слънцето. Просто се насладете на хубавото време – Вашата соларна система ще се погрижи за останалото.

Сега добавяме още една добра причина в полза на комплексно решение от Bosch. Разгледайте гамата пакетни предложения и открийте най-подходящото за Вас!