Хамали „Оникс“ – еталон за професионализъм и качество

1
576
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

На April 3, 2017
|

Срещата със Петър Стоянов, които е създател и управител на фирмата за хамалски услуги „Хамали Оникс“, бързо дава отговор на въпроса защо те са една от най-добрите компании в бранша. Думите, които характеризират младия предприемач най-добре са изгарящ ентусиазъм и изключителен професионализъм. Петър буквално кипи от енергия, моментално взема инициативата и за броени минути вече е готов с план. Това и обяснява факта защо ръководи толкова успешна фирма.

„Хамали Оникс“ е базирана в София и се слави с дългогодишен опит в областта на транспортните и хамалски услуги. Съчетавайки ниски цени с максимално качество на предлаганите услуги, „Оникс“ са се утвърдили като една от водещите фирми за преместване в София.

Разчитат най-много на добрите отзиви от доволни клиенти. Това което ги отличава е ясният и различен начин за ценообразуване на услугите за пренасяне и транспорт. Дейността на компанията е ориентирана главно към преместване на жилища, офиси и търговски обекти за фирми и физически лица. „Оникс“ без сянка на съмнение разполага с желанието, умението и нужния опит да премести имущество на своите многобройни и доволни потребители не само в София, но и в цяла България, стремейки се да осъществят всички съпътстващи това процеси възможно най-гладко и на най-конкурентни цени.

Зададохме на Петър Стоянов няколко въпроса:

Има ли нещо, което да отличава Вашата фирма от конкуренцията?
Определено мога да се сетя за няколко неща, които ни отличават от повечето фирми в бранша. Коректно отношение, бързо и качествено обслужване на достъпни цени. Най-големия актив на „Хамали Оникс“ е нашият сплотен екип от опитни хамали с които вече 8 години работим в един и същи състав. И може би точно тази комбинация ни помогна да се утвърдим като една от предпочитаните фирми за хамалски услуги и преместване в София. Другата ни отличителна черта е, че винаги се стремим да даваме на клиента точна цена за услугата още по телефона. Ако пък е трудно да се прецени обема на работата по време на разговора му предлагаме безплатен оглед на място. Разбира се предлагаме и часова тарифа за ползване хамали и транспорт в София, но само като алтернатива. Хората искат да знаят колко ще им струва предварително.

Какво бихте посъветвал човек, на когото предстои преместване?
Най-важното при едно предстоящо преместване е да се започне с планирането и подготовката поне седем дни предварително. Много е важно да не се чака до последния момент. Когато човек е притиснат от времето понякога взима погрешни решения.

Споделете някоя забавна случка, свързана с преместване?
Пристигаме на адрес за преместване в София. Паркираме пред сградата, отваряме вратите на камиона и на влизане във входа забелязваме голямо количество багаж струпан отпред. Качваме се до апартамента от който ще изнасяме мебелите. Забавихме се около половин час с разглобяване и опаковане, и още със свалянето на първия предмет забелязваме, че буса вече е натоварен с друг багаж. Оказа се, че хората също чакали превоз в този час, помислили си, че това е техния бус и го натоварили. Малко след това пристигна и техния превоз, помогнахме им с разтоварването на багажа и много се смяхме.

Какви са бъдещите Ви бизнес планове? Как се виждате след няколко години?
Ние много обичаме работата си и не желаем да се занимаваме с нищо друго. Така, че стъпка по стъпка вървим напред в посока на това да се наложим (отличим) като една от водещите фирми за преместване на дома и бизнеса в София.

Потенциалният им клиент лесно може да бъде спечелен от няколкото изречения, с които „Хамали Оникс“ са описали на началната страница на уебсайта си и своята фирмена политика:

„Коректно Отношение – винаги спазваме крайната договорена цена! Без скрити такси – прозрачни условия.

Качествено Обслужване – винаги подготвени, широк набор от инструменти и пособия, внимателно отношение към всяка една вещ.

Достъпни Цени – ежедневни отстъпки и седмични промоции.

Голямо Разнообразие от Услуги – превоз, пренос, преместване, доставки, опаковане, де/монтаж, почистване, извозване, изхвърляне и още…

Различни по Обем и Вид Превозни Средства – за нуждите на всеки един клиент, спрямо вида на товара.

Винаги Точни и Навреме – на всеки един адрес.

Винаги на Разположение – 7 дни в седмицата – 365 дни в годината.

Бърза Реакция – до 45 мин. за цяла София.

Екип от Опитни Хамали – повечето от които студенти – добре подготвени.

Безплатен Оглед – в удобно за клиента време опис на вещите, оферта с окончателна цена съобразена с бюджета.

Гъвкаво Ценообразуване – възможност за плащане на час или фиксирана цена.

Преместване – Превоз и Доставки на Дълги Разстояния – от София до всички точки на България и обратно.

Помощ – Съвети – при избор на подходящ транспорт, услуга, маршрут, опаковане… изцяло в полза на клиента.

Голяма Усмивка от Нашия Екип“

А това за усмивката е факт.