Лосион против косопад Selectiv POWERIZER LOTION 60бр.X 8ml

1
425
Добави коментар
mashbg
mashbg

Професионален лосион против косопад. Нормализира скалпа и насърчава оптимални физиологични условия за растежа на силна, здрава коса, благодарени на уникланта си формула с богато съдържание на кофеин. Постепенно балансира функцията по стимурине растежа на косата, възстановява естествен обмен на веществата в скалпа  и подобрява кръвната циркулация в него. Лосиона за косопад е разработен специално за косопад при мъжете, но може да се прилага и използва и от жени.

Активни съставки на лосиона против косопад

КОФЕИН: стимулира микроциркулацията на кожата

 Начин за употреба:

Започнете лечение чрез прилагане на продукта дневно в продължение на 2 седмици. Продължи прилагане 3 пъти седмично в продължение на още 6 седмици. Повторете лечение два пъти годишно, особено през пролетта и през есента. Внимателно се разпространи върху скалпа. Масажирайте с пръсти, с лек натиск и кръгови движения. Прическата без изплакване на продукта.

Опаковка: 60 ​​х 8 мл

Selective Professional, изключителен италианската марка, 100% произвеени в Италия, израз на креативност, оригиналност и страст за грижа за косата . 

С над 20 години опит, Selective Professional продължава  да предлага професионални продукти и услуги за коса по фризьорския салон в целият свят.