Абитуриентски бал

14
404
Добави коментар

Избора на правилните покани за абитуриентски бал са често подценявана, но важна част от подготовката за бала. Те са едно от многото неща, които ще накарат бала ви да остане дълго време като прекрасен спомен във вашето съзнание и това на гостите. Недейте да се впрягате прекалено в поканите за абитуриентски бал, важното е да изберете това, което ви харесва на вас. Подготвихме тази публикация, за да ви запознаем с някои от най-търсените модели покани за абитуриентски бал на Magic-M-Art

Дизайнерското студио Rosie Concept и Magic-M-Art работиха заедно, за да създадат ужасно красиви модели покани за абитуриентскки бал, които ще ви покажем на снимките долу.

 Можете да видите как изглеждат на видеото долу:

Безспорно най-търсените покани за бал на Magic-M-Art са поканите папирус. За разлика от повечето други марки, Magic-M-Art не внасят поканите си от Китай. Те се изработват от екипа им, специално за вас, в момента на поръчката. Затова, по ваше желание, поканите могат да бъдат изработени в най-различни цветове.

Също страхотен вариант са и дизайнерските модели сватбени покани. Те точно както и всички останали покани на Magic-M-Art могат да бъдат изработени в много различни цветове. Отдолу можете да видите снимки на някои от най-търсените им модели дизайнерски покани за абитуриентски бал.

Ето и няколко видеа, на които можете да видите как изглеждат някои от поканите:

Всички тези покани на Magic-M-Art можете да откриете в PokaniLux: Покани за абитуриентски бал