Високо качество при ремонт, диагностика и рециклиране на турбо компресори от TurboServiz.com, богат асортимент с гарантирано…

4
331
Добави коментар
VladislavBocev
VladislavBocev

Ако попадате в turboserviz.com, търсейки помощ или просто информация за проблем с турбото на вашия двигател, то вие сте на правилното място. Обадете ни се или ни пишете от формата за контакт и ние ще ви консултираме и съдействаме по всеки въпрос, свързан с рециклиране на турбокомпресори, ремонт на турбо, баланс или само почистване на турбо.

Гарнитури за турбини, разтоварващи клапани, променлива геометрия на турбокомпресор, ремонтен комплект за турбо, турбокомпресор централна част (chra), електронен актуатор (electronic actuator turbo), сегменти за турбо, корпус на турбина, упорна втулка, компресорна перка, вал на турбото, лагерно тяло или други турбо части, включително капак за турбо, турбо ротор, картридж турбо – ние разполагаме с нужните ви турбо части и турбо специалисти. Нашите клиенти ще го потвърдят!

Турбо Сервиз има дългогодишен опит и разполага с всички необходими инструменти и части за да извърши перфектен ремонт на турбо. Благодарение на квалифицираните специалисти които извършват ремонтите се радваме на много доволни клиенти. Сервиза се намира в гр. Русе но работим с клиенти от цялата страна. Изпратете ни вашето турбо с куриерска фирма Еконт и ние ще направим безплатна диагностика на вашият турбо компресор.  

Как процедираме при ремонт и рециклиране на турбо компресори Разглобяване на турбокомпресора. Установяване причината за повредата. Калкулация на нужните части. Обратна връзка с клиента. Ремонт на турбокомпресора. Извършване на баланс. Финални настройки( синхронизация на актуатора с променливата геометрия) Издаване на допълнително предписание към клиента за насока и корекция по двигателя ако турбокомпресора е повреден следствие на него. Гаранционна карта с инструкции за монтаж на турбокомпресор.

По описания ремонтен процес извършваме:

Ремонт на електронни актуатори Garrett (HELLA), BorgWarner ККК (Siemens), Mitsubishi, Ihi. Ремонт на турбокомпресори Garrett, Holset, Mitsubishi, Ihi, Borg Warner, Toyota, CZ.

Вижте пълен списък на извършваните от нас турбо услуги на turboserviz.com.