Фън Шуй статуетка. Фигура от полирезин на кон – 11 см. Модел FS-4380

7
368
Добави коментар

Фън Шуй – богато декорирана статуетка от полирезин, декоративна фигура на буен кон изправен на задни крака, стъпил върху пари и златни кюлчета – мощен активатор на успеха и финансовия просперитет в дома и офиса.

Модел – FS-1210

Размери на статуетката: Височина – 19 см. Дължина – 13 см. Широчина – 6 см.

Конят е символ е на безстрашие, доблест и слава. Според Фън Шуй конят носи щастие, успех и късмет, ново начало и успешни резултати от положените усилия. Конят е символ на свободата, оптимизма и неукротимата воля.

Съчетава в себе си качествата на няколко животни – храбростта на лъва, силата на бика, зрението на орела, бързината на елена.

Конят носи със себе си вятъра на промяната и на благоприятните промени в живота. Поставете на гърба му или под копитата монета и той ще ви донесе слава и богатство.

Фън Шуй смята фигурата на Коня за класически талисман за Сектора на Славата. Чудесен активатор на просперитета в дома и офиса. Най-удачни са фигурите на коне, изправени на задни крака.

Конят е и типично прабългарски символ, символ на небето, свободата и силната и необуздана воля. Олицетворява военната храброст, сила, мощ, безстрашие и слава, което го прави подходящ за символичен подарък и за възмъжаващи момчета.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Save

Save

Save