Мъжка гривна Шамбала от Оникс, Ахат и Гранат – DM-2362

8
386
Добави коментар

Ръчно изработена мъжка гривна Шамбала от естествени камъни 10 мм. мъниста матиран Оникс, матиран кафяв Ахат и Гранат.

Оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-2362

Обиколка на гривната (стандартна) – 19 см. Красивата плетка Шамбала дава възможност за регулиране на големината по Ваш избор.

Използвана е корда – изключително здрава и водоустойчива

Елементи:

– 10 мм. мъниста ОНИКС – камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола. Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва…вижте повече

– 10 мм. мъниста АХАТ – камъкът на равновесието, мира и спокойствието. Ахатът се смята за камък на мира и спокойствието, който способства за благополучието на дома и укрепва семейството. Осигурява здраве, дълголетие и защита от енергийни вампири…вижте повече

– 10 мм. мънисто ГРАНАТ – камъкът на Любовта и Предаността Той привлича и насърчава любовта и спокойствието, прогонва депресията и възбужда сексуалността.  Стимулира инстинкта за оцеляване като вдъхва воля и кураж. Това е камъкът на търпението и упоритостта, жизнеността, смелостта  и женската сексуална сила…вижте повече

ОТСТЪПКИ!!! При закупуване на повече от един брой гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки:

– За 2 бр. гривни – Отстъпка – 5%  (Промокод:  grivni2) – За 3 бр. гривни – Отстъпка – 10% (Промокод: grivni3) – За 5 бр. гривни – Отстъпка – 15% (Промокод: grivni5)

Въведете Промокода в частта „Код за отстъпка“ (според броя на поръчаните гривни), натиснете бутона „Провери“ и намалението ще бъде приложено към настоящата Ви поръчка.

Ако имате проблем с използването на Промокода, просто завършете поръчката и Ние ще приспаднем отстъпката от сумата на Вашата поръчка.

 

 

 

 

 

 

АКТУАЛНО! ГРИВНА, ГЕРДАН, КОЛИЕ, ОБЕЦИ ИЛИ БРОЕНИЦА ПО ВАШ ИЗБОР ИЛИ ПО ВАШ ДИЗАЙН!

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.

Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.

 

 

 

Save

Save

Save

Save