Мъжка гривна Шамбала – Оникс, Обсидиан и Хематит – DM-2364

9
375
Добави коментар

Ръчно изработена мъжка гривна Шамбала от естествени камъни 10 мм. мъниста матиран Оникс, Обсидиан и Хематит.

Оригинален дизайн от DANIMADE – модел DM-2364

Обиколка на гривната (стандартна) – 19 см. Красивата плетка Шамбала дава възможност за регулиране на големината по Ваш избор.

Използвана е корда – изключително здрава и водоустойчива

Елементи:

– 10 мм. мъниста матиран ОНИКС – камъкът на Самоусъвършенстването и Самоконтрола Той е много полезен за бизнесмени и делови хора, които прави предприемчиви и ги дарява с мъдрост, умереност, смелост и целенасоченост. Той е и камък закрилник, който абсорбира и трансформира негативността без да я натрупва…вижте повече

– 10 мм. мъниста ОБСИДИАН – намалява болката, ускорява изцелението на раните. Обсидианът помага за облекчаване на болката, намалява напрежението и ускорява физическото изцеление на раните. Той е отличен камък с който трябва да разполагате, тъй като преобразува негативната енергия в положителна…вижте повече

– 10 мм. мънисто фасетиран ХЕМАТИТ – камъкът на Ума Съдейства за оригинално логическо мислене и засилва математическите знания. Хематитът намалява негативността и спомага за балансиране на ума, тялото и духа. Той действа като стабилизираща сила…вижте повече

ОТСТЪПКИ!!! При закупуване на повече от един брой гривни (независимо от кой модел) Ви предлагаме следните отстъпки:

– За 2 бр. гривни – Отстъпка – 5%  (Промокод:  grivni2) – За 3 бр. гривни – Отстъпка – 10% (Промокод: grivni3) – За 5 бр. гривни – Отстъпка – 15% (Промокод: grivni5)

Въведете Промокода в частта „Код за отстъпка“ (според броя на поръчаните гривни), натиснете бутона „Провери“ и намалението ще бъде приложено към настоящата Ви поръчка.

Ако имате проблем с използването на Промокода, просто завършете поръчката и Ние ще приспаднем отстъпката от сумата на Вашата поръчка.

 

 

 

 

 

 

АКТУАЛНО! ГРИВНА, ГЕРДАН, КОЛИЕ, ОБЕЦИ ИЛИ БРОЕНИЦА ПО ВАШ ИЗБОР ИЛИ ПО ВАШ ДИЗАЙН!

При желание от Ваша страна можем да изработим гердан, броеница, колие, обеци или гривни по Ваш дизайн с комбинация от естествени камъни и висулки по Ваш избор.

Ако желаете да изработим нещо специално за Вас, можете да ни пишете през формата за КОНТАКТ, да ни изпратите имейл или да ни позвъните на посочените телефони.

 

 

 

Save

Save

Save