Лаптопи ACER онлайн изгодно от СПИЙД КОМПЮТРИ

8
304
Добави коментар

 Всички продукти на Acer с НАМАЛЕНИ ЦЕНИ!!!

Acer Reliability Promise вече включва пълната професионална гама продукти и предлага уникална добавена стойност на потребителите на Acer. Закупуването на професионален продукт Acer до 31 декември 2015 г. и регистрирането му в рамките на 30 дни, дава право на потребителя да изиска възстановяване на 50% * от покупната стойност в случай че продуктът покаже неизправност и е претърпял гаранционен ремонт в рамките на първата година.

Acer Reliability Promise е част от непрекъснатите инвестиции на компанията в бизнес сегмента и има за цел да създаде водещ в индустрията стандарт за качество и надеждност.

Възползвайте се от възможността сега! Повече за програмата тук!

В Acer създаваме нашите продукти с най-добрите компоненти в класа си, което им гарантира революционна производителност, надеждност, сигурност на данните и енергийна ефективност, без компромиси.

Лаптопите Acer са неизменно в топ 3 по продажби в България през последните 5 години. Всички лаптопи Acer имат отлична изработка и са с едно от най-добрите съотношения цена/качество на пазара. От 2013 година Acer отново пусна на Българския пазар своята бизнес серия Acer Travelmate, отличаваща се с отлично качество на изработката и 3(три) годишна гаранция. Acer Aspire е серията насочена към всички домашни потребители с изключително агресивни цени и елегантен дизайн.

Всеки лаптоп Acer предлаган от Спийд Компютри е с гарантирано качество и легален произход.

Най-успешните серии лаптопи Acer, из между които можете да избирате са:

Acer Aspire E1, E3, E5 – лаптоп за безпроблемна ежедневна работа с изключителна производителност за цената си и тънък дизайн.

Acer Aspire V3 – мощен лаптоп за игри и мултимедийни забавления. Този лаптоп поддържа 17,3-инчов FHD дисплей( за някои модели) съчетан с Dolby® Digital Plus™ Home theater® звук и Blu-ray Disc™ drive (за някои модели), които ви награждават със сензационно HD забавление. Acer Aspire V3 има впечатляващи възможности за увеличаване на паметта: Имате възможност за опционален втори хард диск и до 32 GB DDR3 памет благодарение на 4 SODimm слота.

Acer Aspire V5 – тънък лек и очарователен лаптоп Acer. Идва в три практични размера (11,6 инча, 14 инча и 15,6 инча), както и в актуални цветове. Изберете формата и нюанса, които най-добре отговарят на вашия стил и начин на живот. Acer Aspire V5 е оборудван с четири колони Dolby® Digital Plus™ home theater и ви предоставя невероятния звук. Някои модели от серията са оборудвани с ярък Full HD екран c IPS технология и можете да се наслаждавате на реалистични и ярки цветове.

Acer Aspire Switch 10 – това е едно невероятно устройство, което лесно може да се трансформира в четири различни режима на работа. Това ви позволява да извършвате много задачи едновременно, независимо къде се намирате. Отделете го от клавиатурата и го ползвайте като таблет, отметнете задачите си в режим лаптоп, завъртете екрана му, за да споделяте съдържание или го обърнете, за да гледате филм, когато липсва достатъчно място. Aspire Switch 10 е оборудван с Full HD (1920 x 1200) дисплей, Zero Air Gap и IPS технологии и предлага живи, ясни и ярки цветове независимо от ъгъла на видимост. Благодарение на новото поколение Gorilla® Glass 3 дисплеят на Aspire Switch 10 е по-здрав от всякога с Native Damage Resistance. Gorilla® Glass 3 предлага три пъти по-висока устойчивост на надраскване и намалява видимостта на съществуващите вече драскотини.

Acer Aspire V Nitro – Това е най-новата геймърска серия лаптопи на ACER. Предлага се в два варианта – 15 инчов модел V15 и 17 инчов – V17. Лаптопите от Nitro серията са оборудвани с Full HD IPS дисплеи и последно поколение Core i7 процесори на Intel. Видеоконторлерите които се вграждат към момента са nVidia GTX850M и GTX860М с 2GB и 4GB DDR5.

Acer Aspire V Nitro Black Edition е ТОП серията на марката предлагаща Върхова производителност и Премиум техологии

Acer V Nitro Black Edition предлага безупречна производителност благодарение на най-добрите Intel процесори и високопроизводителната видео карта от NVIDIA GeForce GTX 860 с бърза DDR5 графична памет. С помощта на технологиите Acer DustDefender и CoolBoost лаптопът е винаги изключително бърз и добре охладен, удължавайки живота на машината. Acer Aspire V Nitro Black Edition лаптопите са оборудвани с Четири вградени високоговорителя и съраунд звукът от Dolby Digital Plus Home Theater, и ви пренасят в друго измерение. Екранът с технология IPS ви позволява да се наслаждавате на брилянтна картина дори дисплеят да е под голям зрителен ъгъл. Красивите линии, тънкият профил и безупречното съчетание на премиум материали в Aspire V Nitro Black Edition спират дъха ви, когато го видите. Горният капак на машината е буквално изваян благодарение на технологията на Acer Soft-touch NIL. Червената подсветка на клавиатурата е завършващият елемент в това брилянтно изпълнение.