Фирмата на Васил Лазаров Вивекта търси да назначи складови работници

2
385
Добави коментар
Grajdanin
Grajdanin

Фирмата на Васил Лазаров Вивекта търси да назначи складови работници

06.04.2017, Thursday / 14:25

Фирма Вивекта БГ ЕООД, със собственик Васил Лазаров, е динамична търговска компания, която се занимава с дистрибуция на българския пазар на висококачествени продукти от цял свят. Едни от основните продукти, с които компанията търгува, са охладени и замразени меса – свинско, говеждо, пилешко, рибни продукти, карантия, естествени обвивки, млечни изделия, замразени бланширани картофи и картофени специалитети, замразени зеленчуци, зехтин и други.
За да попълни екипа си от отговорен и квалифициран персонал, фирмата търси да назначи складови работници за помещение, намиращо се в кв. Орландовци, ул.Малашевска 1. Условията на труд са на ниски температури, защото складовете са хладилни, необходими за обслужването на основната дейност на фирмата – дистрибуция на замразени месо и хранителни продукти.

Заплащането, което Васил Лазаров предлага за изпълнението на тази длъжност, е съобразено с по-тежките условия на труд и започва от 1000 лева, като в зависимост от натовареността и представянето на работниците, може да достигне и до 1500 лева (бруто). За нормалното протичане на работния процес и здравословното състояние на работниците, фирмата предоставя и служебно работно облекло.

Вивекта БГ ЕООД и нейният собственик Васил Лазаров държат на квалификацията и отговорността на своите служители. В тази връзка работодателят стимулира коректни отношения между него и работниците, а залащането е винаги навременно.