Колекции дамски бански 2017

5
653
Добави коментар

Колекции дамски бански 2017

Тази година колекциите бански костюми ни радват с  разннобразния си стил, подходящ за всеки вкус: на върха на популярността са халтер топовете,  Монокини, бански тип сутиен и бански костюми, покрити с волани и набори. Все още са популярни тропически щампи и ярки, едноцветни модели, украсени с волани и рюшове – актуализиране на мода бански костюми 2017.

продължение:

Волани

Adriane Degreas, Marysia, Tory Burch, Fendi

Както казахме, воланите и наборите по банските са  един от най-ярките акценти за 2017 година, украсяващи  както вечерни рокли, така и спортни дрехи а дори и блейзъри. Естествено е и да не се пропуснат модните бански костюми на лято 2017 – воланите седят ефектно както на бански тип бикини, така и на целите бански , особено в горната част на гърдите и презрамките, придавайки леко закачлив вид на плажния образ.

Adriana Degreas swimwear 2017

 

 

2.Халтер-топ Flagpole Swim, Jonathan Simkhai, Norma Kamali, Karla Colletto На мястото на популярната миналото лято асиметрия идва сравнително нова тенденция за бански костюми – халтер топ(halter) т.е. презрамките са вързани зад врата или закрепени във формата на триъгълник. Популярни са бански костюми с халтер топ в ярки нюанси за сезона, както и  с щампи. Много дизайнери  добавят към по-скоро консервативния силует изискани детайли, като най-секси е изрязани части или мрежа.

Flagpole Swim swimwear 2017

 

Like this:

Like Зареждане…

Related

Posted in други