Евгени Дайнов на хранилка при Моника Станишева :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи,…

1
458
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Изживяващият се едновременно, като червен, син и зелен „шаман „, Евгени Дайнов е полегнал в услуга на Моника Станишева. Освен, че е чест гост на събития на семейство Станишеви, изживяващият се, и като ментор на болшевика – коминтерновец Христо Иванов-Бойкикев, Генчо се опитва и да се доближи и до Корнелия Нинова.

Бившият стипендиант на фондация „Людмила Живкова“ и асистент в Института по история на БКП, Евгени Дайнов се е заел със задачата да стопли отношенията на Сергей Станишев с Корнелия Нинова. За тази си услуги Генчо, със сигурност ще получи и подобаващо възнаграждение. Въпреки, че публично се пише десен, Дайнов по родова характеристика е принадлежал към комунистическата върхушка. Баща му преди 10 ноември е бил кореспондент на Работническо дело в Англия, където слагаха само проверени другари свързани с Държавна сигурност. По тази причина и Евгени Дайнов е учил там. После е правил и магистратура на тема свързана с развитие на  комунистическите партии в Западна Европа.

Както се казва „кръвта вода не става“ така, че и Дайнов най-накрая явно си е намерил мястото под крилото на Столетницата.