Ръчно изработен детски конструктор Камион от плат

2
319
Добави коментар
Decora
Decora

Текстилният детски конструктор камион с марка Decorra HandMade е първата по рода си развиваща детска играчка за момчета, направена на принципа сглоби – разглоби. За начало в ремаркето може да се съхраняват памперсите на бебето, а в последствие играчката спомага за развитието на фината моторика, конструктивното мислене, визуалното възприятие и координацията. Екстри на интерактивната игра камион: всички части се разглобяват и махат чрез отлепяне и залепяне; служи за игра в седнало или изправено положение; мека и приятна на пипане изработена от памучни платове; може да се пере на ръка или в пералня при температура 30 – 40 градуса без центрофуга;  има дълготрайна употреба, приемственост и става за игра от две деца приятелчета или братчета. Лека и лесна за пренасяне тази кола от плат е с размери: обща дължина 45 см., ширина 25 см. и височина 25 см.

Ръчно изработен текстилният детски камион конструктор има оригинална визия, весело излъчване и гарантира увлекателна игра от първия активен ден на бебето и детето. Артистична и увлекателна, ръчно ушита и декорирана с цветни елементи, занимателна играчка за момчета, която е неповторим Handmade подарък от Колекцията Decorra Kids „Специално за теб!“. Висококачествен Handmade продукт, гарантиращ безопасност и дълготрайна употреба, изработен от 100 % памучни платове и пълнеж от силиконова вата с доказуем произход за качество и безвредност. 

Детски конструктор Камион от плат е подходящ подарък за рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или друг повод за момче от бебешка до по-голяма възраст. Тази креативна детска игра може да се комбинира с други продукти, изработени от плат, дърво или други материали, които имат същата тема, мотив или цветова гама. Ако желаете да бъдете неповторими при поднасянето на този ръчно изработен подарък, можете да добавите специална хендмейд картички с камион с идентична визия + бонус предложение с примерно пожелание. 

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Допълнителна информация: Материали плат, вата

Размери: 45 х 25 см., в. 25 см.

Техника на изработка: шиене, апликиране

Стил: Детски

Цвят: зелен

Форма: камион

Етикети: камион от плат, дестки празници, за рожден ден на момче, подарък за момче първи юни, камион от плат за дете, хендмейд подарък за момче, конструктор от плат, камион конструктор от плат, камион играчка за момче, текстилен конструктор за моммче, креативен камион от плат