Извозване на стари мебели в столична община

2
642
Добави коментар

Извозване на стари мебели в столична община

Изхвърлянето на стари и непотребни мебели в големите градове представлява трудност, но в София и столична община това е всеобщ проблем! А на кой от нас не му се е налагало да се отърве от излишните имущества, които заемат много място в апартамента?

Най-лесно е да го оставете до контейнера за боклук, но сметоизвозването в столична община е безплатна алтернатива само в случаите когато имаме няколко по-дребни предмета, които могат да се изхвърлят до кофите или такива, които представляват интерес за ромите.

Това обаче е невъзможно при изхвърляне на по-обемисти мебели или  когато искаме да се освободим от боклуците на цял апартамент, тогава голямото количество  отпадъци до кофите ще привлече погледите на съседите,  които могат да се оплачат в общината и да бъдем глобени.

При този случай е най-добре да наемем фирма за извозване на стари мебели в столична община. Във всеки голям град има фирми за хамалски услуги, които предлагат голямо разнообразие от предложения на жителите.

Съвети за избор на фирма за извозване на стари мебели и хамалски услуги в Столична община

На пазара в София и столична община разнообразието от хамалски услуги непрекъснато се увеличава, тъй като има постоянно,  нарастващото търсене на качествени, нови и различни видове  хамалски услуги. И точно поради тази причина се появиха някои хамалски фирми тясно специализирани в извозване на стари мебели, битови и строителни отпадъци като нас – Хамали Стоянов.

Изисквайте оглед на място! При освобождаване на цял апартамент с извозване на голямо количество стари мебели и други отпадъци е задължително да се направи оглед който би трябвало да е безплатен.

Огледът на място е обичайна практика, особено при изнасяне на цяло обзавеждане. По този начин фирмата изпълнител ще може да направи реална оценка на работата на база някои основни фактори, важни за определянето на крайната цена. А именно: колко работници ще са необходими, какъв транспорт ще е подходящ, ще има ли достъп за паркиране пред входа, консумативи като чували и други. И нещо много важно огледът на място ще ви предостави възможността да се запознаете от близо и да прецените човека на който ще поверите тази задача. Все пак не бихте искали да намерите част от старите ви мебели до контейнерите пред съседния блок. Иначе защо ще търсите услугите на фирма?

Намерете подходяща фирма с опит. Постарайте се да се свържете с хамалска фирма с опит, насочена в извозване на битови и строителни отпадъци. Обикновено тези фирми имат цяла страница от сайта посветена на изхвърляне на стари мебели с подробно описание на услугите и ясни цени.

 

На всяка цена изисквайте да ви бъде дадена крайна цена за услугата по извозване и почистване. В днешно време може да попаднете на много „ Извозвачи на ниски цени” чиято редовна практика е да завишават цената в процеса на работа.

За да направите поръчка, трябва да се свържете с избраната компания и да изпратите запитване. Обикновено това може да се направи от Интернет страницата на фирмата в която ще получите допълнителна информация за качеството на услугите и възможностите за изпълнение. Но е за предпочитане да се свържете с тях директно по телефона, тъй като те много добре знаят какво да ви попитат, за да преценят дали е необходим оглед или може да ви се даде окончателна цена още на момента.

 

На пазара в София и столична община, разнообразието от хамалски услуги непрекъснато се увеличава, тъй като има постоянно,  нарастващото търсене на качествени, нови и различни видове  хамалски услуги. И точно поради тази причина се появиха някои хамалски фирми тясно специализирани в извозване на стари мебели, битови и строителни отпадъци като нас – Хамали Стоянов.