Български ловец на духове взриви Интернет!!!

3
341
Добави коментар
jim.parashkevov
jim.parashkevov

Български ловец на духове взриви Интернет!!!

Павел Велков младши е известен, като най-добрия ловец на духове в Източна Европа.

Като професионален ловец на духове Велков твърди, че смъртта не е краят и съзнанието продължава да съществува, дори след като се освободи от оковите на човешкото тяло. Велков участва в шоуто „Ловци на Сенки” на култовия режисьор Джим Парашкевов и винаги е пръв на мястото, където са забелязани паранормални явления, а още по-странни звуци са изправяли косите на хората.

Той преследва призраци в стара изоставена къща, привидения на страховит таван и ужасяващи създания в тъмно мазе. Изследователят е напълно убеден, че духове съществуват, а не са само плод на въображението ни. Варненецът е готов скоро да осъществи първия документиран и доказан контакт с дух в столичния квартал Дружба.

„Всеки лев които изкарвам от нашето шоу „Ловци на Сенки”, инвестирам в специална японска техника. Разполагам с свръхчувствителна апаратура, с която улавям звуци, свръхестествени вибрации и енергия, които остават скрити за невъоръжените сетива. С нейна помощ ще проведа уникален на световно ниво експеримент, при който не само ще слушам изявите на духът, но и ще се опитам да комуникирам с него” – сподели ловецът на духове.

Да си ловец на духове сигурно е изключително интересна работа…

„Нямам намерение да се превръщам в магьосник. Работя изцяло за науката и мисля, че моят успех ще е успех на цялото човечество. Освен призраци, ние търсим извънземни, чужди цивилизации и паралелни светове. Моята цел е да докажа, че нещо от нас остава и след смъртта и съм убеден, че съвсем скоро ще осъществя контакт с духовете на отдавна починали хора” – заяви Велков.

За повече невероятни, но истински факти, посетете: https://www.facebook.com/dosietatanavladi, официалната фейсбук страница на популярното предаване „Досиетата на Влади“.