Издънки и попадения сред подаръците за жена

16
357
Добави коментар
news21
news21

Издънки и попадения сред подаръците за жена
xaresvami
май 15, 2017

Случвало ли ви се е да си мислите, че правите чудесен избор на подарък, но решението ви да се окаже истински провал?
Ако сте от тези, които подаряват тенджера на любимата и го смятат за проява на добър вкус, по-добре продължете с четенето на тази статия. В нея ще ви дадем няколко съвета и най-вече подходящи насоки що се отнася до подаряването на предмети на любимите за нас хора.

Топ 3 на типичните подаръци-издънки:
3. Букет карамфили

Чудесно цвете, ако нямаше толкова богат избор от цветя на пазара и ако не беше често асоциирано с погребение. Повечето жени или открито го мразят, или поне го смятат за твърде скучно и безлично. Евентуален компромис може да се направи с мини карамфилчета в съчетание с други цветя от красив букет или богата аранжировка.

2. Подарък тип „Отбий номер“

Доста широко понятие, което варира от нещо странно през евтина козметика до такъв, който бихте дали и на баба си. Постарайте се малко повече, липсата на въображение тук е и обида към вас самите като мъже. Знаем, че можете повече – покажете го!

1. Нищо, но от сърце

Дългите обяснения са излишни. Тя не е с вас заради вещите, но това не значи да минавате редовно гратис и да пропускате подаръците по различни поводи редовно. Това прави впечатление, повярвайте ми!

 Топ 3 на подаръци – попадения:
3. Красиво бижу

Бижутата са най-добрите приятели на жената. Не е необходимо да са диаманти или други скъпоценности. Едно евтино, но красиво бижу в подходяща кутийка и подарено с любов може да сътвори чудеса. Благодарение на развитите технологии днес е възможно да купим подходящо бижу и без да излизаме от нас.

2. Лична глезотия за любимата

Aктуално е и много приятно да подарите на вашата дама на сърцето разкрасителни процедури или специален масаж. Изберете нещо, което знаете, че харесва или не би платила сама за него. Поднесете по подходящ начин ваучера. Тук влизат и всякакви други SPA удоволствия  и типично женски нещица. Важно е обаче да познавате момичето до себе си, тъй като е възможно и да не си пада по подобен тип разкрасяващи процедури, малко вероятно е, но все пак има и дами, които предпочитат да речем повече приключения и различни авантюри – като например планински туризъм.

1. Романтичен жест

Развихри въображение и избери нещо по твоя джоб, то ще е впечатляващо и мило без значение дали е стихотворение или мечтана екскурзия за двама ви. Ако жената види, че е вложена мисъл специално за нея, със сигурност ще го оцени. Подарете й емоции!

Избирайте своите подаръци с желание и не се стеснявайте да търсите съвет или идея.

Въпрос на загриженост и внимание е това, че се ангажирате и стараете да е нещо, носещо удоволствие за вашето момиче. Не забравяйте тази думичка – старание!

Източник: http://saveti.bg