Лосион за стимулиране ратежа на косата с ударно действие Selective Professional On Care Stimulate Intense Lotion 8X8 мл.

1
741
Добави коментар
mashbg
mashbg

Професионален лосион с много силно действие против косопад и силно изявено действие по стумулиране растежа на косата. Лосиона перфектно балансира физиологичните процеси в самият косъм, засилва метаболизма  на клетките и подобрява микроциркулацията, като по този начин гарантира съживяване  и укрепване корена на косъма.Предотвратява неговото капена.

 Selective Professional е марка произведена в Италия, която е гаранция за качество и надеждност.Иновативна технология,творчество и динамика са отличителните  черти на професионланата марка,тъй като първоначално е започнала като малка компания, но с течение на времето, Selective Prosessional се превръща еталон за всички, които търсят професионални идеи и решения в света на фризьор. Тяхните продукти в момента са разпределени в около 50 страни по света.

Selective Professional  са професионални продукти за коса  създадени с любов към всички, които обожават моделирането на косата като професия и в продължение на години са удовлетворявали техните клиенти по целия свят и  ги прави щастливи, благодарение на надеждни резултати.