Нова година в Лапландия с директен полет от София

27
312
Добави коментар
DSTours
DSTours

Нова година 2018 в Лапландия с директен полет от София

30.12.2017 – 04.01.2018г.

 

 

► Чартърен полет от София ► Възможност за допълнителни екскурзии ► Посещение на домът на Дядо Коледа ► Промоционални цени за резервации, направени до 15.07.2017 г.

 

 

Програма Нова година в Лапландия по дни:

 

 

1 Ден: 30.12.2017г.:  Отпътуване с директен полет от София за Рованиеми. Пристигане и трансфер до хотела. Информационна среща около 15:00 часа, настаняване и нощувка.

 

2 Ден: 31.12.2017г.:  След закуска екскурзия до “Селцето на Дядо Коледа” (включена в цената): пощата на Дядо Коледа, където можете да изпратите истинско писмо с желания за следващата година, посещение на офиса на добрият Старец и запознаване с истинския Дядо Коледа. Прекосяване на Северния Полярен Кръг.  След обяд екскурзия в “Санта Парк” (включена в цената на Вариант 1). Посещение на пещерата на приказните елфи: пътуване през четирите годишни времена с „Магическо влакче”, разглеждане на подземните работилници и училището за елфи, където децата ще получат почетното звание „Елф – истински помощник на Дядо Коледа“ и ще могат да помагат в приготвянето на подаръци. Следва забавление с елфски танци и дискотека. В парка е интересно както за деца, така и за възрастни, в пещерата е топло и безопасно. 

 

Вечерта посрещане на Нова година 2018:

 

Вариант 1 – Посрещане на Нова година в хотела Вариант 2 – Посрещане на Нова Година в Санта Парк (допълнително заплащане)

 

3 Ден: 01.01.2018г.: Закуска в хотела. Свободен ден за почивка или по желание екскурзия “На гости на троловете” (допълнително заплащане): ще видите цяло семейство горски тролове, ще чуете разказите на най – стария от тях, ще вземете участие в приготвянето на традиционни ястия и ще опитате напитките на троловете. Обяд при троловете и още много зимни забавления. След обяд “Екскурзия до Еленскатa ферма” (допълнително заплащане): посещение на ферма за елени, разположена на Полярния Кръг, където ще се научите да управлявате еленски впряг и ще получите документ за право на управление на еленски впряг. Нощувка в хотела.

 

4 Ден: 02.01.2018г.: След закуска по желание екскурзия „Посещение на арктическия зоопарк Рануа“ (допълнително заплащане): най – северния зоопарк на света. Там ще можете да видите животни и птици обитаващи полярната зона в естествената за тях среда. Обяд в ресторанта Рануа (шведска маса, национална кухня). Нощувка.

 

5 Ден: 03.01.2018г.: Закуска в хотела. Допълнителна екскурзия по желание “Посещение на ферма за кучета” (допълнително заплащане): Мини екскурзия във фермата, сафари в дивата лапландска гора на кучешки впряг. Следва почивка с топъл чай и супа, плодови напитки, кафе и бисквити. След обяд екскурзия “В търсене на Снежната кралица” с вечеря в ледения ресторант (допълнително заплащане): по следите на Герда ще стигнете до ледения дворец на Снежната кралица, по пътя ще срещнете разбойници и възрастна лапландка, които ще Ви помогнат в търсенето. Снежната Кралица ще ви чака в своите владения, но за да влезете в нейния замък първо ще трябва да решите ледените й пъзели. По желание вечеря в замъка.

 

6 Ден: 04.01.2018г.: Закуска. Освобождаване на хотела и трансфер до летището в Рованиеми. Чартърен полет за София в 13:00 ч. 

 

Пакетната цена от 1399 € / 2736 лв с на човек, настанен в двойна стая в хотел „Aakenus“ 3* на база закуска. По програмата се предлагат и други хотели 4*. За повече информация и резервации, свържете се с Ди Ес Турс!  Попитайте в офисите ни и за „Вариант 2“ на програмата, при който Новогодишната нощ се посреща в „Санта Парк“ 

 

Цената включва: 

 

– Самолетни билети София – Рованиеми – София с включени летищни такси

– Трансфери летище – хотел – летище

– 5 нощувки в избрания от Вас хотел в Рованиеми на база Закуска

– Екскурзия до Селцето на Дядо Коледа

– Гид на руски / английски език

– Новогодишна вечеря в хотела на 31.12.2017г.

– Екскурзия до Санта Парк през деня на 31.12.2017г.

– Медицинска застраховка с минимално покритие 30 000 €

 

 

Цената не включва: 

 

– Разходи от личен характер

– Допълнителни екскурзии: 

 

1. На гости на Троловете: 90 € / възрастен; 60 € / дете

2. Екскурзия до Еленската ферма: 90 € / възрастен; 60 € / дете

3. Посещение за зоопарка „Рануа“: 95 € / възрастен; 75 € / дете

4. Посещение на ферма за кучета: 125 € / възрастен; 95 € / дете

5. В търсене на Снежната кралица: 130 € / възрастен; 90 € /дете

 

*Пакет от 5 екскурзии: 510 € / възрастен;  360 € / дете

 

*Допълнителните екскурзии по програмата могат да бъдат записвани и потвърждавани само предварително. На място няма да бъде възможно записване за допълнителни екскурзии!

 

Лапландия е едно очарователно приказно място, където ще избягате от забързаното ежедневие на големите Европейски градове. Там природата все още е в автентичният си вид. Самият регион обхваща най – северните части на Скандинавския полуостров. Простира се на територията на 4 държави – Швеция, Норвегия, Финландия и Русия, но винаги Финландия се е възприемала за център Лапландия. Именно там се намира и най – големият лапландски град- Рованиеми. 

По време на Коледните празници през декември, Лапландия е най-атрактивна и привлекателна. Тогава ще можете да почувствате коледния дух и да видите тази част от света такава, каквато я показват коледните филми.  

 

 

Мнение на турагента:

 

Новогодишната програма до Лапландия е подходяща както за възрастни, така и за деца и е чудесен начин да посрещнете Новата година по един по – различен и незабравим начин. Пътуването е с удобен директен полет от София. Допълнителните екскурзии Ви дават възможност да посетите и разгледате много от забележителностите, свързани с  дейността на Дядо Коледа. Хотелите са проверени с високи отзиви от клиенти. 

 

 

 

 

 

Полезни връзки:

 

Нова година | Екскурзии и почивки | Екзотика  | Самолетни билети | Чартъри Германия  | Други услуги